You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2016

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2016

  • Post comments:1 Comment

Ghidare intuitiva pentru luna OCTOMBRIE 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue, Magical Messages from the fairies – Doreen Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue.

Atmosfera generala
Aceasta luna ne aduce lucruri concrete, materiale, incepem sa culegem roadele, incepem sa intelegem lucrurile, si avem revelatii de genul …”uite! chiar nu mai gandesc asa! chiar nu ma mai afecteaza astfel de lucruri/atitudini! da, uite ca ma intalnesc cu alt tip de oameni! da, uite ca pot sa primesc bani si altfel! da, uite ca daca ma gandesc la cineva, ma suna in momentul respectiv”, etc.
Avem mai multa sensibilitate, mai multa blandete, mai multa generozitate, ne facem timp pentru cei din jur, stim sa ii apreciem si, foarte important, in octombrie provocarile sa le luam intr-o maniera foarte blanda si sa zicem “ok, mi-a mai venit una, hai sa vedem ce-i si cu asta, interesant”. Nu o sa zicem: „Iar?! credeam ca am terminat cu asta.” O sa spunem: „interesant, a mai ramas ceva ce e necesar sa rezolv acum. Multumesc pentru oportunitate.” Ingerii iubirii sunt cu noi si ne ajuta sa atragem in viata noastra si sa facem doar lucrurile care le facem cu iubire si sa avem in jurul nostru oameni pe care ii iubim si cu care ne simtim bine.
Nu intamplator avem luna noua pe 1 octombrie pentru ca ingerii ne spun ca ne pregatim pentru noi inceputuri. E o perioada fertila pentru proiecte noi, idei noi si a da nastere la visele noastre. Putem sa ne simtim „insarcinati” de Univers si sa avem toate simptomele asociate cu aceasta stare. Octombrie este si o luna propice pentru contemplatie, pentru visare, pentru a ne gandi la ce ne dorim cu adevarat. Ingerii ne spun sa nu uitam sa cerem ajutorul pentru a-l primi. Sunt alaturi de noi la fiecare pas.
Asadar orice stari mai avem, orice „greturi” sunt de bun augur pentru ca urmeaza sa nastem o minune. Merita orice efort pentru ca a da viata este cel mai minunat dar pe care ni l-a facut Dumnezeu.

In prima parte a lunii
Pana pe 14 octombrie 2016 putem sa simtim magia in aer, uneori o euforie inexplicabila, o stare care ne da aripi si ne face sa trecem mult mai usor peste tot ceea ce vine peste noi. Avem o putere de detasare mai mare, de intelegere si transcendere cum nu am mai avut-o demult. Stim ca totul este planuit de undeva si mergem acolo unde ne duce curgerea. Da… cand avem impotriviri ne putem resimti, asadar „regula” este sa lasam totul sa curga, sa se aseze asa cum este mai bine. In aceasta perioada se pune accentul pe 2 chestiuni importante: grija pe care e important sa ne-o acordam si misiunea personala.

Asadar este important sa ne umplem rezervoarele, sa vedem ce ne face placere, sa facem lucruri pe care le-am amanat. De exemplu daca ti-ai dorit sa faci ore de calarie.. fa asta.. nu mai astepta. Daca ti-ai dorit sa faci un city break cumpara acum biletele, nu mai amana. In luna asta sa ne hranim sufletele si sa ne umplem rezervoarele pentru ca asa vom reusi apoi sa facem si mai multe pentru misiunea personala. Vom deveni fiecare mesageri/ingeri unii pentru altii. Asadar sa cerem calauzire pentru a sti clar ce avem de facut, unde anume este important sa fim si sa ne lasam calauziti ca sa aducem mai multa iubire si lumina in lume.
Sa fim un exemplu pentru ceilalti… din nou se repeta mesajul.. daca vrei ca ceilalti sa fie intr-un anumit fel intai NOI trebuie sa fim asa. Daca noi vrem mai multa afectiune, sa oferim mai multa afectiune, etc. E o perioada in care pregatim terenul sa fie fertil pentru ca intentiile noastre sa dea roade.

In a doua parte a lunii
Din 15 octombrie pana pe 24 octombrie vom fi gata de actiune. Vom materializa rapid, asa ca e bine sa fim atenti la ce ganduri avem si cu ce le hranim. De aceea prima etapa din aceasta luna e pregatitoare pentru ca acum sa putem actiona din iubire si cu iubire. Sa fim atenti din ce energie actionam: din iubire sau frica. Daca actionam din iubire lucrurile se vor aranja cum este mai bine, daca actionam din frica lucrurile vor taragana si vom avea senzatia ca mergem in gol sau nu se intampla nimic. Relatiile vor fi revigorate, resuscitate, si cele care au o sansa vor avea ocazia sa infloreasca acum. Este o perioada in care STIM unde stam cu relatiile pe care le avem. Iar cele care nu mai au viata le vom simti si vom putea sa ne detasam mai usor. Avem puterea de a merge pe drumul inimii. Este o perioada in care vor renaste in noi pasiuni, hobbyuri demult uitate si putem chiar sa facem din aceste pasiuni o meserie. Este bine sa stam mult in energia feminina, de receptitivitate, si abia apoi sa actionam. Sa fim atenti ca vom primi mesaje de la anumite femei care ne pot schimba perspectiva asupra vietii.

In ultima parte a lunii
Din 25 octombrie pana la finalul lunii ne simtim protejati, chiar putem simti ca am fost „insarcinati”, ca e timpul sa avem mai multa grija de noi si noi suntem ingrijiti. Simtim o mare iubire, ca si cand ne-a pus Dumnezeu mana in cap, stiind ca am fost alesi sa aducem minuni in aceasta lume. Nu este vorba doar de copilasi ci vorbim aici si de proiecte, idei care pot sa ii ajute pe cei din jur, pot aduce lumina si iubire in lume. Putem sa avem unele senzatii de „prea mult”, uneori de putina dezorientare, dar doar pentru ca acum ne aliniem cu tot ce avem de facut in aceasta viata. Si ego-ul nostru ne mai pune cate o piedica.. e bine sa nu mai alegem sa tragem trante ca am avut destul parte de acestea. Pe finalul acestei luni ni se cere sa ramanem in echilibru, ajuta mult sa practicam meditatia, sa lucram pe echilibrarea chakrelor, sa facem un sport care sa ne centreze, sa purtam cristale care sa ne impamanteze, etc.
Vom simti vindecarea, iubirea si minunea de a fi in aceasta viata, in aceste timpuri. Vom simti o energie vindecatoare si faptul ca ce a fost mai greu a trecut, acum e timpul sa ne simtim impliniti si fericiti ca am ajuns aici.

In concluzie o luna minunata, o luna in care se pun seminte, ne simtim impliniti si renastem cu adevarat. O luna plina de iubire si revelatii. O luna in care ne simtim iubiri peste masura si suntem tinuti de mana pentru a ne implini visele.

Asa sa fie si asa este.

Doamne ajuta!

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns