You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2017

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2017

  • Post comments:0 Comments

 

Ghidare intuitiva pentru luna OCTOMBRIE 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue, Angel Tarot Cards – Radleigh Valentine, si Magical Times – Jody Bergsma.

 

Atmosfera generala

In luna octombrie ne suflecam mainile si ne asumam angajamentele. Facem multe dintre lucrurile pe care ni le-am propus, se aseaza multe in viata noastra, sa fim atenti la sincronicitati pentru ca ne vor da raspunsuri clare legat de ce avem de facut si ne vor aduce oameni in cale care sa ne ajute. Vom simti ca si cum suntem tinuti de mana si parca totul vine cu o usurinta (asta daca ca am lucrat cu noi lunile anterioare) incat vom avea tendinta sa spunem: „aaa… e prea frumos sa fie adevarat”, si atunci vom putea sa incepem sa ne autosabotam. Daca, sa zicem, incepem o afacere si nu credem ca o sa iasa bani decat dupa cativa ani, atunci asa o sa fie. Asadar, sa fim atenti la gandurile pe care le avem, sa ne protejam de gandurile negative, sa nu spunem in gura mare la toata lumea de planurile noastre, sa fim atenti cu ce oameni ne inconjuram, etc. Nu uitati sa va rugati si la Arhanghelul Mihail sa va dea curaj, sa va protejeze pentru a merge inainte cu incredere si credinta.

In aceasta luna avem de trecut peste dorinta de a face lucrurile repede, „fuserite” sau doar pentru ca „trebuie” sau „cineva din exterior” ne preseaza. O sa avem senzatia ca tot ceea ce facem este privit sub lupa, daca facem bine recompensa este imediata, daca o sa facem de genul „lasa-ma sa te las” mustrarile vor fi pe masura. Cei care nu sunt la locul de munca potrivit sau care fac cu „lehamite” ceea ce au de rezolvat vor simti o presiune imensa si vor trebui sa se decida ce fac pe mai departe. Toamna se lasa cu multe schimbari profesionale, iar octombrie ne scutura bine, precum frunzele cad toamna. In schimb daca esti la locul potrivit, ai urmat calauzirea divina si esti acolo unde Dumnezeu vrea sa fii, vei simti usurinta, bucurie, multe sincronicitati si o inima plina de iubire si compasiune. Cei din urma vor avea datoria sa ii ajute pe cei dintai, sa ajungem fiecare, mana de la mana, sa ne punem in valoare darurile primite de la Dumnezeu.

Inca ceva important: orice intentii ne punem in aceasta luna este bine sa nu avem interese ascunse. Se vor intoarce impotriva noastra si orice facem din motive gresite sau cu scopul unor castiguri imediate poate avea o plata care sigur nu ne va conveni. Ar fi bine luna aceasta sa ne deschidem spre parteneriate, spre colaborari, sa cerem mai mult ajutorul si sa ii lasam pe cei din jur sa isi aduca contributia la ceea ce noi facem sau ceea ce avem nevoie. Spre exemplu, daca esti intr-un impas profesional, este bine sa ceri ajutorul, sa accepti sfaturile unor oameni, chiar daca nu iti vor cadea bine, sa faci lucrurile pe care le-ai amanat, etc.

Este luna in care ne ridicam deasupra problemelor noastre si vom avea o alta perspectiva asupra multor lucruri din viata noastra: „se va face lumina”. Insa aceasta lumina se va face intai in sufletul nostru si apoi lumina din interiorul nostru va lumina exact aspectele care ne tin pe loc.

Daca ar fi sa avem un slogan pentru aceasta luna ar fi acesta: CEEA CE DAI ESTE CEEA CE AI. Asadar tot ceea ce am dat in univers se vede in viata pe care o avem acum si aici.

 

In prima parte a lunii

Pana pe 11 octombrie 2017 simtim cum suntem urmariti si atentionati, dar este doar „umbra” noastra, care isi cere drepturile, care cere sa o iubim si sa o imbratisam. Este bine sa nu mai fugim, chiar daca suntem constienti ca ne dorim mai mult, sau ca nu suntem bine acolo unde suntem. Este o perioada importanta de crestere spirituala si emotionala si avem nevoie sa lasam emotiile sa iasa la iveala, tocmai pentru a le vindeca. Sa lasam fricile, insecuritatea, dorinta de a controla aceasta „viata”, sa lasam totul sa curga, precum apa… tocmai pentru a fi spalate, intelese, cuprinse. Vor fi multe temeri legate de partea financiara, mai ales ca se arata multe schimbari profesionale, insa sa nu uitam ca intentiile noastre sa fie curate, si daca vrei sa schimbam ceva sa nu urmarim banii ci sa urmarim un loc de munca care ne implineste. Sa nu uitam ca misiunea nu se gaseste, putem sa o cautam o viata intreaga, misiunea te gaseste ea pe tine, daca ramai centrat in iubire si faci alegeri din inima. Daca facem alegeri din motive gresite trecem pe langa aceasta oportunitate, acea de a avea o viata implinita asa cum vrea si Dumnezeu.

In aceste zile de vindecare sa ne concentram pe speranta, iubire, putere si intelepciune. Toate aceste atribute ne vor calauzi drumul cel mai bun pentru fiecare dintre noi. Sa nu uitam sa avem speranta, sa punem iubire in tot ceea ce facem, sa avem puterea sa cerem ceea ce este pregatit pentru noi si sa urmam calauzirea divina si sa fim centrati in intelepciune, stiind mereu care sunt deciziile cele mai bune pentru noi.

Este bine sa facem o prioritate de a avea grija de noi, inainte de a avea grija de altii, pentru a putea sa ii ajutam din prea plinul nostru. De asemenea sa nu uitam ca suntem copiii lui Dumnezeu si el va face tot ceea ce noi ii cerem si este spre bine nostru cel mai inalt.

 

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 22 octombrie 2017 intram intr-o perioada de evaluare: ce este bun, ce nu este bun, ce merge si ce nu merge, ce ni se potriveste si ce ne impiedica. O perioada de triere, o perioada in care continuam curatenia in toate aspectele vietii noastre, dar nu numai, inclusiv in casa. Va trebuie sa avem acasa un spatiu sacru, un spatiu doar al nostru in care sa ne regasim, in care sa ne incarcam. Tot ce inseamna „acasa” – fie ca este in suflet sau in casa va fi pus sub semnul intrebarii. Cu ce persoane te simti „acasa”? Ce persoane crezi ca au devenit straine? Ne putem pune intrebari pentru ca poate spatiul a ajuns prea aglomerat si avem nevoie de o schimbare, avem nevoie sa renuntam la vechi pentru a face loc noului. Cum vrei sa arate viata ta de acum inainte? Care sunt valorile tale? Ce este important pentru tine? Ce te abtii sa dai si stii ca atunci cand vei da acel lucru ti se vor deschide multe posibilitati? Aici vorbesc de atasamente, care este necesar sa fie desprinse. Ce tii inchis in tine si are nevoie de eliberare: vreo furie, suparare, etc. Intrebari care ne vor urmari si mai ales ne vor pune pe ganduri. Este momentul in care stim ca nu mai este drum de intoarcere. Este important sa alegem si sa facem asta cu tot sufletul. Nu ni se arata alt drum intamplator, asta sa nu uitam niciodata. Arhanghelul Jeremiel ne mai ajuta in aceasta perioada. El ne poarta prin viata noastra ca si observatori si ne arata ce avem de schimbat. Sa nu uitam ca schimbarile sunt doar pozitive, chiar daca nu vedem asta de prima data.

 

In ultima parte a lunii

Din 23 octombrie 2017 pana la finalul lunii avem o perioada de acceptare, de constientizari si de reasezare. Stim ca totul se intampla cu un motiv si ar fi bine sa ne bucuram de acest proces, chiar daca nu este tocmai usor. Sa ne privim viata cu alti ochi, sa privim lucrurile din viata noastra altfel decat am facut-o pana acum. Vor fi semne peste tot daca suntem pe calea cea buna, tot ce avem de facut este sa fim prezenti si sa le observam. A fi prezent inseamna a face conexiunile, a intelege semnele si a actiona conform calauzirii divine. Ni se va cere sa fim focusati, concentrati pe ce avem de facut, sa nu pierdem niciun minut, sa comunicam cu viziune si claritate. Ni se cere sa ne motivam, sa visam maret si sa nu ne multumim cu putin, sa fim ambitiosi (dar nu in sensul egotic) si sa nu uitam sa urmam calauzirea inimii. Ea ne arata si ne spune daca suntem bine acolo unde suntem. Avand in vedere ca ni se cere acceptare, este important sa intelegem de ce a fost necesar sa renuntam la o anumita relatie, la un anumit loc de munca, la un anumit confort, totul este oranduit divin. Este ca si cum am incerca sa facem o pisica sa latre si un catel sa miaune.

Daca este sa fie, sa se aseze cum este mai bine, daca nu este pentru binele meu, accept ceea ce este.

Am putea sa spunem aceasta fraza ori de cate ori simtim nevoia.

Asadar o luna cu multe schimbari pe plan profesional pentru foarte multa lume. O luna care ne aduce multe constientizari legate de misiunea personala, de spatiul de care avem nevoie pentru a ne incarca si de acceptare a ceea ce este. O luna in care va fi important sa curgem, sa imbratisam tot ceea ce ne aduce frica, sa facem schimbarile necesare si sa cerem ceea ce credem ca este in dreptul nostru divin. O luna care va aduce multe clarificari si care ne va deschide spre a ne vedea cu adevarat. Multi isi vor gasi „locul”, acel „acasa” pe care il cauta de atata vreme.

 

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

 

Lasă un răspuns