You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2016

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2016

 • Post comments:2 Comments

Ghidare intuitiva pentru luna SEPTEMBRIE 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue, Angel Dreams Oracle Cards – Doreen Virtue & Melissa Virtue si The Spirit Messages – John Holland

Atmosfera generala

Ne asteapta o luna in care vom avea tendinta sa ne facem griji din tot felul de nimicuri. Ne putem lasa influentati si de cei care au tendinta de a pune intotdeauna raul inainte si de a spune: “aoleu, oare ce-o sa fie?”. E o tendinta adanc inradacinata in mentalul colectiv asa ca, indiferent de evolutia noastra, o sa o resimtim. Cel mai usor putem fi agatati de aceasta energie atunci cand ne intoarcem in trecut si ni se induc regrete ca am fi putut face lucrurile altfel sau noi am fi putut fi altfel. Este o capcana evident. Am facut atunci tot ceea ce a tinut de noi, asadar sa nu uitam luna asta sa binecuvantam trecutul si sa nu ne mai lasam agatati de energia Vechiului.

Mesajul este: daca mai iese ceva la suprafata ce trebuie curatat, sa curatam si sa ne bucuram ca iese la suprafata. Sa ne spunem: „lucrurile se imbunatatesc pe zi ce trece” si sa nu uitam sa ne detasam! Va trebui eventual sa facem o excursie ca sa iesim din situatie, sa ne luam niste zile libere, sa iesim din context pentru a intelege ce avem de facut pe mai departe.

Ne ajuta foarte mult sa ne detasam si se va incheia o etapa pentru multi dintre noi. O etapa care nu vine legata de lucruri concrete, ci o etapa legata de niste convingeri pe care noi le avem. (sa nu uitam de decizia de a fi fericiti din luna anterioara). De exemplu, foarte multi dintre noi ne sabotam in ceea ce priveste fericirea sau abundenta pentru ca credem ca nu meritam. Deci, sunt anumite convingeri care se vor dezradacina in perioada asta. Procesul va incepe cu emotiile in august, dar le vom resimti mult mai putermic in septembrie.

Sa lasam toate lucrurile acestea sa vina pentru ca e ceea ce noi avem nevoie in acest moment. Ne ajuta sa ne rugam in felul acesta: „toate gandurile si actiunile mele sa mearga in directia iubirii si scopului in aceasta viata.”

In momentul in care eu spun ca actiunile mele sa mearga in directia iubirii si scopului in aceasta viata, incep lucrurile sa se cearna.

Inca o mentiune importanta pentru luna asta este legata de mostenirile stramosilor, multi suntem acum acea generatie care curata 7 generatii in urma. Asadar in luna aceasta este important sa ne setam intentia de a curata si dezlega orice au facut stramosii nostri, tot ceea ce ne afecteaza pe noi in momentul prezent si ne impiedica sa traim viata pe care ne-o dorim. De asemenea, daca avem niste daruri mostenite, o cunoastere profunda, este timpul sa o cerem si sa o punem in valoare. Este nevoie de o energie noua, dar care are radacini adanci in energia stramosilor nostri. Aceste curatari profunde ne vor ajuta sa stim care ne este directia, incotro ne indreptam si sa mai urcam niste trepte in evolutia noastra. Totul este important sa vina NEFORTAT, la timpul potrivit, orice secunda conteaza, asadar sa avem incredere in sincronicitati si mesajele ingerilor si sa actionam DOAR cand suntem indrumati, nu fortam nimic pentru ca s-ar putea sa deschidem niste „porti” gresite. Vom aveam senzatia de ameteala, si la propriu si la figurat, vom fi ca intr-un vortex dar scopul este de a curata si a ne lansa apoi spre visele noastre. Iesirea din zona de confort, din „colivia” de aur este obligatorie luna asta, altfel o sa intarziem un proces necesar pentru evolutia noastra si ne va fi mai greu mai incolo.

In prima parte a lunii

Pana pe 11 septembrie 2016

Simtim o presiune, gata cu stagnatul, este timpul ACTIUNII. Se cer noi inceputuri, simtim ca nu se mai poate, ca nu este suficient, ca ceva este necesar sa schimbam in noi, in atitudine, la convingerile noastre, legat de modul in care vedem viata. Este nevoie de o noua perspectiva, dar si de curaj si credinta. Putem avea senzatia ca cineva ne sufla in ceafa si asteapta dupa noi cu NERABDARE. Astfel, ca sa putem merge mai departe, vom vedea lucruri pe care inainte nu vroiam sa le vedem la noi si la ceilalti. De asemenea se reflecta, parca mai bine ca niciodata, toate fricile noastre, convingerile, neputinta in ceilalti, care vor deveni cea mai fidela oglinda pentru noi. Voi simti revolta, dezamagiri dar in acelasi timp avem capacitatea de a privi din perspectiva celorlalti cu multa compasiune. De fapt cheia este compasiunea si iertarea, mai ales iertarea de sine. Vom avea acele revelatii de genul: pai normal ca nu imi iesea mie ce mi-am propus daca gandeam asa, normal ca am atras o astfel de persoana daca eu sunt asa, etc. Aceste revelatii vor sparge niste tipare vechi, poate chiar de generatii, vom sparge legaminte vechi, legaminte care parca stateau in calea fericirii noastre.

In a doua parte a lunii

Din 11 septembrie pana pe 22 septembrie vom fi in mare „verva”. Vom vrea sa facem multe si putem sa ne implicam in mai multe lucruri de cat putem duce asa ca ne mai si impiedicam. Important este sa nu batem de mai multe ori la o poarta daca vedem ca este inchisa, sa mergem doar acolo unde curg lucrurile si sa facem totul cu iubire si simtire. O lectie importanta in aceasta perioada este UMILINTA. Va trebui probabil sa renuntam la ceva sau cineva si sa spunem: asta este, atata pot, acest lucru nu este pentru mine. Sa invatam sa facem loc pentru cei care chiar stiu, chiar pot si menirea lor este chiar aceea iar noi le ocupam locul. Va fi o perioada perfecta pentru descoperirea misiunii personale sau asumarea ei, pentru a merge la cursuri care ne pun pe aceasta cale. O perioada in care cunoasterea straveche se activeaza in noi si cu cat vom fi mai prezenti cu atat vom avea cele mai puternice revelatii. Sa fim cu mare bagare de seama la oamenii pe care ii intalnim in aceasta perioada, cu cine interactionam, pentru ca sunt oamenii care ne vor oferi cel mai mare sprijin in viitor, vor fi „ingerii” nostri pamanteni care ne vor calauzi drumul de aici inainte.

In ultima parte a lunii

Din 22 septembrie pana la finalul lunii putem avea o senzatie de oboseala, dar oboseala aia dupa o zi in care ai facut ce ai simtit, si nu o sfarseala. Stim CLAR ca s-a incheiat un capitol important in viata noastra si ceea ce urmeaza de acum inainte va fi cu totul altceva, este curatat drumul si acum e important sa ne bucuram de munca depusa. Zanele vin sa ne invite la joaca, la bucurie, sa stam in natura mai mult, sa facem lucruri pentru noi, lucruri care sa ne incante sufletul. Putem sa asternem pe hartie visele noastre, noi proiecte, sa visam cu ochii deschisi la o noua poarta care se deschide. Ne vom simti VII, renascuti si chiar daca putini obositi, cu mult entuziasm si bucurie. Minunile se astern in calea noastra.

In concluzie o luna in care se va face multa curatenie, chiar purificari profunde pe neam, ni se deschid noi oportunitati pentru a merge pe drumul nostru, a ne clarifica misiunea personala si a ne asuma menirea in aceasta viata. O luna cu puternice revelatii care ne vor face sa ne simtim ca Pasarea Phoenix care renaste din propria cenusa.

Asa sa fie si asa este.

 

Doamne ajuta!

 

 

 

 

Acest articol are 2 comentarii

 1. Raluca

  Multumesc cu recunostinta! Sunteti minunata! Abia astept sa ne cunoastem lamCluj la initieri. Binecuvantari Divine!

 2. Georgiana

  Multumesc mult ..chiar m-a ajutat foarte mult!
  Doamne ajuta!
  O zi binecuvantata!

Lasă un răspuns