You are currently viewing MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

 • Post comments:11 Comments

 

Calauzire intuitiva pentru luna SEPTEMBRIE cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 4 seturi: Sacred Traveler – Denise Linn, Angels Dreams – Doreen Virtue & Melissa Virtue, Rugaciuni catre ingeri – Kyle Gray si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

In aceasta luna avem din nou energia apei asa ca relatiile trec in septembrie la un nou nivel. Se pune accent pe intuitie, pe empatie, dar va fi important sa avem si rabdare. Rabdarea o sa ne fie pusa la incercare, vom avea tendinta sa fortam lucrurile si mai ales sa ii fortam pe cei din jurul nostru sa faca anumite lucruri. Daca cineva din anturajul nostru nu vrea sa mearga undeva, sa nu il fortam. Daca o persoana nu vrea sa se deschida acum, sa nu fortam lucrurile. Este o perioada in care se vor trezi foarte multi, dar in ritmul lor. Iar fiecare dintre noi trebuie sa ne ocupam de propria persoana, de iubirea de sine, sa ne cunoastem si hranim valorile, sa ne urmam intuitia, sa facem tot ce este important pentru noi si pentru misiunea noastra aici.

Ceilalti se vor alinia cu noi, cu cei care suntem cu adevarat, sau vor iesi din viata noastra. Simtim insa cum suntem conectati de o forta mult mai inalta si ca este momentul sa credem in ceea ce simtim, ne punem in valoare abilitatile si darurile si suntem mult mai prezenti. Poate sa fie o luna in care simtim ca se deschid cerurile si primim daruri insa odata ce trece acel moment stim ca nu mai suntem la fel si nu mai putem sa ne prefacem. Este o energia magica cu conditia sa lasam sa plece tot ceea ce ne tine pe loc, este ca un dus al divinitatii care nu doar ne curata ci ne adauga si o anumita stralucire care nu va trece neobservata.

Arhanghelul Mihail ne spune ca ni se vor arata adevaratii prieteni, vom vedea cu adevarat care sunt persoanele de incredere, care vor ramane alaturi de noi si care nu. O confirmare frumoasa. Trecem la un cu totul alt nivel, unde cerintele vor fi altele si ar fi bine sa facem fata. Insa sa nu judecam, sa nu punem etichete, sa avem rabdare, aceste persoane isi vor manifesta dorinta de a ne fi alaturi si putem sa ii sustinem, insa nu vom putea sa ii mai toleram pe cei care ne umilesc, care nu ne respecta, care nu cred in noi, etc.  Atunci cand ne facem partea ii putem ajuta si pe ceilalti. Insa ca sa ii putem ajuta pe ceilalti intai trebuie sa ne ajutam pe noi.

In concluzie suntem vegheati in aceasta luna sa ne onoram pe noi, ar fi bine sa invatam sa comunicam, sa nu aruncam vorbe grele dar in acelasi timp sa stim ce vrem si ce este important pentru noi. Lectia rabdarii ne va pune la incercare insa sa nu uitam ca totul se aranjeaza cum este mai bine pentru fiecare dintre noi. Este important in aceasta luna sa ne deschidem spre noi inceputuri, sa facem schimbari si sa fim sinceri cu noi.  

 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 9 septembrie, ne putem simti ca atunci cand invatam un dans nou. Uneori lucrurile merg usor, alteori suntem calcati in picioare, uneori calcam noi si poate sa fie un efort pana invatam sa ne armonizam si sa ne lasam condusi de muzica, conectati fiind la partenerul nostru. Sa ne imaginam ca partenerul de dans este viata noastra, ne poate aduce experiente care sa ne enerveze sau poate noi prin actiunile noastre atragem experiente care sa ne provoace, pana sa curgem, pana sa ne armonizam cu tot ce avem in viata noastra poate sa dureze si este nevoie de implicare si munca. Exact asa ne putem simti in aceasta perioada. Invatam ceva nou, plantam seminte, ne deschidem desi ne simtim vulnerabili, intelegem si acceptam situatiile asa cum sunt tocmai pentru a putea sa initiem schimbarea. Clar incepe un nou ciclu in viata noastra si ne vom surprinde cat de mult ne dorim sa improspatam viata pe care o avem.

 

In a doua parte a lunii

Din 10 pana pe 21 septembrie ni se deschid porti noi, oportunitati, semintele pe care le-am pus in august si inceput de septembrie incep timid sa dea roade. Avem un sentiment de bucurie, desi un ochi rade si unul plange, simtim ca trebuie sa lasam o parte din noi in urma. Ne desprindem de trecut, si poate chiar e bine sa facem o calatorie, sa ne detasam si sa privim apoi cu ochi proaspeti contextul in care suntem. In felul asta vom avea certitudinea ca noul drum este exact acela pe care trebuie sa il urmam si ne este mai usor sa mergem inainte fara ca tot ce era in trecut sa ne mai traga inapoi.

 

In ultima parte a lunii

Din 22 septembrie pana la finalul lunii, va fi nevoie sa ne aparam drepturile si convingerile, pentru ca nu toata lumea va fi fericita de alegerile pe care le facem si de noul drum pe care vrem sa il urmam. Cum am spus in descrierea lunii, relatiile ne vor provoca si ar fi bine sa stim ce vrem si ce avem de facut. Vom simti o chemare interioara, vom vrea sa fim de folos celorlalti, sa ne urmam misiunea pe care o avem aici pe Pamant, sa ne deschidem mai mult spre spiritualitate, sa evoluam si de aceea tot ce ne va tine pe loc va iesi la suprafata. Vom avea nevoie de multa intelepciune si putere interioara sa trecem peste aceasta etapa, dar putem sa facem asta. Important este in aceasta perioada, sa ne retragem mai des, sa stam cu noi, sa meditam, sa avem acel loc al nostru in care ne incarcam si care ne ajuta sa ne centram. Natura este iarasi un loc in care putem evada, ne putem descarca si in acelasi timp incarca pentru a stii ce vrem si ce avem de facut.

Asadar avem o luna septembrie care ne cam zgaltaie dar care ne va provoca sa facem schimbarile pe care le-am amanat de mult timp. Este important insa sa urmam calauzirea divina, sa stim ce vrem si sa actionam.  

 

Doamne ajuta!

Delia

 

 

Acest articol are 11 comentarii

 1. Victorinne

  Multumesc cu recunostinta!

 2. Lucia

  Mulțumesc. Se potriveste incredibil de perfect, pentru mine.

 3. CARMEN ICHIM

  Mulțumesc frumos pentru aceste gânduri!

 4. Popescu

  Multumesc cu recunostinta!

 5. Cristina

  Multumesc cu recunostinta!

 6. Magdalena Pop

  Mulțumesc!

 7. Lucia

  Multumesc cu recunostinta!

 8. d

  Recunostinta si dragoste nemarginita!Asa

 9. Margareta Mirela Gheorghe

  Multumesc cu recunoștință infinită!

 10. Felicia

  Mulțumesc mult, cu recunoștință.

 11. Valentina

  Doamne-ajuta!

Lasă un răspuns