You are currently viewing Misiunea ta, câştigarea traiului și existența ta

Misiunea ta, câştigarea traiului și existența ta

  • Post comments:0 Comments

Semnificația cuvântului unitate este cea literală. Tot ce vezi în jurul tău ești tu. Prin urmare, dacă te supără sau te irită cineva, aceasta este cea mai bună oportunitate pentru a te ierta pe tine însuți. Poate părea greu de crezut, dar aceasta este cea mai rapidă cale de a obține cunoașterea spirituală supremă (iluminarea). 

Începe să practici chiar de astăzi iertarea de sine ori de câte ori te înfurii pe altcineva. 

Spune-i de fiecare dată: „O, acesta sunt chiar eu, rănind pe altcineva”, sau „O, acum sunt nesincer cu altcineva.” 

Sau invers: „O, iată-mă din nou, având un mare succes”; „Iată-mă în ipostaza de om talentat”, „Iată-mă în ipostaza unui om plin de iubire.” 

Tot ce vezi în ceilalți oameni există inclusiv în tine. Prin urmare, ori de câte ori îl ierți pe alții pentru ceea ce nu îți convine la ei, tu te ierți de fapt pe tine însuţi, destrămând astfel vălul iluziei. Nu există cale mai sigură și mai rapidă pentru vindecarea acestei lumi. 

Dăruirea și primirea nu sunt săgeți care pleacă de la tine sau care se întorc înapoi, arătând în direcții opuse. Ele reprezintă un cerc continuu de la tine până la tine, un vortex energetic, căci în realitate dăruirea și primirea sunt același lucru. 

Vizualizează-te ca și cum ai avea un arc în jurul tău, ca o bobină de lumină. Așa arată energia dăruirii și primirii. Dacă nu faci decât să dăruiești, această bobină va fi foarte scurtă. Dacă îți permiţi însă să primești și să dăruiești în același timp, ea va fi extrem de lungă. 

Fii absolut convins că tot ce dăruiești altora îți dăruiești practic ție. Dacă ai încredere în oferta infinită și în natura maleabilă a materiei, tu poți trăi învăluit confortabil în iubire… și la fel și cei cu care îţi intersectezi destinul. 

Este o mare pierdere de energie să încerci să modifici și să rezolvi experiențele exterioare. Focalizează-te în totalitate asupra unor experiențe lăuntrice caracterizate prin abundență, sănătate, iubire și pace, și astfel experienţele tale exterioare le vor copia automat pe cele interioare. Viaţa ta este un vis, iar tu ești visătorul care controlează direcția visului tău. Dacă te simţi blocat sau speriat, invocă-ne pe noi, îngerii, pentru a te trezi cu blândeţe din visul fricii. Noi vom avea grijă să îți reamintim de puterea cu care te-a înzestrat Dumnezeu atunci când te-a creat. Te vom învăţa și îți vom arăta cum să îţi exersezi puterea alegerii și a intenției. 

Nu există avantaje sau „puncte” pe care să le câștigi prin suferință. Nimeni nu te obligă să faci ceva anume și nu există blocaje sau teste. Toate experiențele tale depind de alegerile tale libere. 

Ce-i drept, acestea necesită anumite perioade de liniște în care să te întrebi: „Ce experiență doresc să trăiesc?” 

Dacă ai înțeles că nu are niciun rost să te focalizezi asupra dobândirii de bunuri și condiții exterioare, îţi poți focaliza acum în totalitate timpul și energia pentru a te bucura de fructele lumii tale interioare și pentru a le împărtăși cu alții. 

Tu ești un maestru spiritual și un vindecător care împărtășește experienţa iubirii, iar efectele pozitive ale acestui lucru sunt enorme. Atât timp cât nu vei mai încerca să obţii vreun „premiu” exterior, tu poți fi absolut sigur că viaţa ta va deveni bogată în sensuri și în semnificații, intersectându-se decisiv cu cea a semenilor tăi. 

Noi te vom călăuzi întotdeauna, în acord cu voința lui Dumnezeu și cu misiunea noastră, ajutându-te să îţi împlinești nevoile reale. Calea pe care o așterne în fața ta și a familiei tale spirituale Dumnezeu este una a păcii. 

Își urăm să accepți această misiune a păcii, să trăiești în ea și să devii una cu ea. Îţi dorim să optezi pentru iubire ca fundament al existenţei și al tuturor acțiunilor tale. În sfârșit, îți dorim să te simți la fel de confortabil în starea de fericire cum te-ai simțit până nu demult în cea de nefericire. 

Aceasta este rugăciunea noastră pentru tine, preaiubitule. Și așa cum ţi-am explicat, Dumnezeu răspunde la toate rugăciunile. 

Sursa – Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști – Doreen Virtue

Lasă un răspuns