You are currently viewing Poate maine…

Poate maine…

  • Post comments:1 Comment

In viata avem multe dorinte, vrem sa ajungem undeva, vrem sa FIM “ceva”, mai putin sa fim noi asa cum suntem in acel moment.

Ne gandim tot timpul ca pentru a ajunge unde vrem trebuie sa mai acumulam experienta, sa mai facem un curs, sa ne pregatim, etc. Intotdeauna mai e ceva de facut atunci cand ne planificam sa fim noi.

Si e normal sa fie asa: sa fii tu nu se poate planifica. Ori esti ori nu esti. Iar cand alegi sa fii pur si simplu nu mai conteaza cata experienta ai, ce cursuri ai urmat, ci pur si simplu tu vibrezi si existi aici si acum.

Atunci cand iti doresti sa faci ceva cu adevarat nu mai astepta momentul potrivit, acela este ACUM. Alege sa fii, sa faci ceea ce vrei si sa existi prin ceea ce vibrezi, pur si simplu. Alege sa actionezi in sensul pe care ti-l doresti, pe care clar il simti fara a-ti impune vreo conditionare de niciun fel.

Atunci cand amani intreaba-te de ce ti-e frica?! Intreaba-te daca astepti momentul potrivit pentru ca de fapt tu nu stii ce iti doresti? Sau astepti momentul potrivit pentru ca e mai bine in zona de confort unde stii ce te asteapta?

Ti-e frica de esec? Sau poate ti-e frica de succes?

Dar tu incotro vrei sa te indrepti? Imagineaza-ti ca ai o varsta inaintata si cand te uiti inapoi te gandesti cate ai fi putut face daca nu ti-ai fi spus: poate maine… poate cand voi fi pregatit.. poate intr-o zi.

Nu uita, esti deosebit si AZI cu siguranta esti pregatit sa fii asa cum esti! Nu lasa pe maine!

Cu drag,

Delia

Acest articol are un comentariu

  1. iulia

    …ce mi se potriveste acest articol…acum, in acest moment!!!!!!

    multumesc Delia si multumesc Ingerilor pentru mesaj!!!!

    cu drag
    iulia

Lasă un răspuns