Program online
Cultivarea energiei feminine

Despre programul "Cultivarea energiei feminine"

Pentru că natura joburilor și a rolurilor pe care le avem ne împinge să fim mai mereu în energie masculină (trebuie să acționăm, să facem, să rezolvăm taskuri), uităm să ne bucurăm de tot ce înseamnă energia feminină. Cum ne putem întoarce la părțile noastre autentice? Unul dintre răspunsuri îl găsești în acest program.

Programul online „Cultivarea energiei feminine” vine în întâmpinarea tuturor femeilor care vor să acceseze toate acele resurse pe care ni le aduce energia feminină. Prin acest program ai ocazia să:

– faci loc intuiției tale, afli cum să o recunoști și cum să o asculți;
– înveți să fii în stare de receptivitate;
– ai ocazia să înveți să ceri și să primești;
– înveți să faci loc energiei masculine, dintr-o stare de bucurie și binecuvântare și nu de disperare.

Odată ce știi să activezi energia feminină, nu vei avea nevoie de nenumărate „artificii” ca să te simți atrăgătoare și să atragi lucruri potrivite în viața ta. Ca femeie este suficient să fii tu, cea autentică.

Asta nu înseamnă că energia feminină ne împinge să stăm degeaba, să nu mai facem nimic. Nu despre asta este vorba.

Energia feminină ne învață care este momentul oportun să acționăm. Ne învață să facem acel pas în spate, să ne conectăm cu răspunsurile pe care le primim, abia apoi să luăm o decizie și să „punem la treabă” energia masculină.

Despre puterea energiei feminine am vorbit și în interviul de aici.

Pentru că în ultimii ani am avut alături Arhangheli cu energie preponderent feminină, ei vin tocmai să ne învețe să stăm în starea de receptivitate și să ne conectăm cu intuiția noastră.

Acest program vine în completarea acestor intenții pe care le au Arhanghelii pentru noi. Prin acest program te invit să aduci în echilibru energia ta masculină cu cea feminină, astfel încât să creezi o echipă ce te va susține armonios în materializarea obiectivelor tale.

Cum se desfășoară acest program și ce ai de făcut?

Programul durează opt săptămâni.

Îl vei face individual, având ca suport PDF-ul programului în care găsești linkurile meditațiilor și toți pașii de lucru.

În fiecare săptămână vei avea meditație specifică și câte o „temă de casă” sau câte un set de întrebări la care merită să răspunzi cât mai sincer, tocmai pentru a putea scoate suprafață conștientizări legate de relația ta cu energia feminină.

Pe baza meditațiilor și a întrebărilor vei ști exact ce ai de îmbunătățit și cum.

Este important ca programul să fie făcut cap coadă, fără întrerupere.

Ce conține acest program online?

Ai acces la un PDF atractiv și ușor de parcurs în care sunt integrate 8 meditații ghidate și câte 8 teme specifice:

✨ Ai ocazia să lucrezi cu 4 arhangheli cu energie predominant feminină: Haniel, Ariel, Gabriel și Jofiel.

✨ Ai acces la 4 seturi de întrebări și la 4 provocări sau „teme de casă” care te vor ghida să aduci la suprafață conștientizări legate de relația ta cu energia feminină. Pe baza acestor conștientizări poți observa ce este nevoie să schimbi sau să îmbunătățești.

Beneficiile programului "Cultivarea energiei feminine"

Programul te poartă prin 8 pași prin care echilibrând energia feminină cu cea masculină vei putea materializa mai ușor lucrurile dorite, în viața ta.

Pe parcursul celor 8 săptămâni înveți:

Despre puterea energiei feminine am vorbit și în interviul de aici:

Investiția ta:
222 lei

Butonul te redirecționează pe pagina de comandă. După finalizarea comenzii vei primi programul în format PDF pe email pentru descărcare.

×

Cart