You are currently viewing Rugaciune catre Arhanghelul Metatron

Rugaciune catre Arhanghelul Metatron

 • Post comments:9 Comments

Arhanghele Metatron,

te rog sa ma ajuti sa-l manifest pe Dumnezeu prin ceea ce sunt, sa ma calauzesti spre a-mi gasi drumul propriu, orientandu-mi dorintele, gandurile, faptele catre implinirea menirii personale.

Sa identific si sa manifest potentialitatile fiintei mele, sa inteleg si sa invat lectiile vietii si sensul fiecarei experiente prin care trec.

Te rog sa ma ajuti sa fiu in locurile potrivite, la timpul potrivit si sa intalnesc persoanele potrivite impreuna cu care sa-mi implinesc viata.

Iti multumesc.

Asa sa fie si asa este.

(Felicita Tonita – Ingeri si menire)

Acest articol are 9 comentarii

 1. Anca

  Fantastic! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc ! ?? Arhanghele Metatron te rog ajuta-ma sa-mi stabilesc prioritățile sa le respect și sa ma respect ! Așa sa fie și așa este !

 2. Mia

  Multumesc cu recunostinta!

 3. Cicilia Cristidis

  Multumesc , ma bazez pe tine Arhanghele Metatron sa-mi calauzesti pasii si sa ma ajuti in organizarea prioritatilor .
  Asa sa fie si asa este .

 4. CristinaMaria

  Multumesc Delia.Acceptandu-ma in grupul Invata sa primesti s-au schimbat multe lucruri in viata mea.Te imbratisez cu drag

 5. Daniela Mindroiu

  Mulțumesc, mulțumesc pentru tot. Sunt fericita când citesc aceste rugăciuni.Va iubesc ingerasilor. Mulțumesc Delia. Sa fii binecuvântată.

 6. Mihaela Popa

  Multumesc! Pentru ajutor Delia datorita tie am reușit să cunosc puterea ingerilor și ajutorul lor necondiționat! Pace armonie lumină și iubire!

 7. Mihalache Vasile

  Multumesc cu recunostia

 8. Spirescu

  Namaste,
  Am citit ca arhanghelul Metatron nu accepta rugaciunile pentru propria persoana ci numai cele facute de tine pentru altii .

Lasă un răspuns