Rugaciune catre Arhanghelul Metatron

iuliana Rugaciuni 6 Comments

Arhanghele Metatron,

te rog sa ma ajuti sa-l manifest pe Dumnezeu prin ceea ce sunt, sa ma calauzesti spre a-mi gasi drumul propriu, orientandu-mi dorintele, gandurile, faptele catre implinirea menirii personale.

Sa identific si sa manifest potentialitatile fiintei mele, sa inteleg si sa invat lectiile vietii si sensul fiecarei experiente prin care trec.

Te rog sa ma ajuti sa fiu in locurile potrivite, la timpul potrivit si sa intalnesc persoanele potrivite impreuna cu care sa-mi implinesc viata.

Iti multumesc.

Asa sa fie si asa este.

(Felicita Tonita – Ingeri si menire)

Comments 6

  1. Fantastic! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc ! 🙏🏻 Arhanghele Metatron te rog ajuta-ma sa-mi stabilesc prioritățile sa le respect și sa ma respect ! Așa sa fie și așa este !

  2. Multumesc , ma bazez pe tine Arhanghele Metatron sa-mi calauzesti pasii si sa ma ajuti in organizarea prioritatilor .
    Asa sa fie si asa este .

  3. Multumesc Delia.Acceptandu-ma in grupul Invata sa primesti s-au schimbat multe lucruri in viata mea.Te imbratisez cu drag

  4. Mulțumesc, mulțumesc pentru tot. Sunt fericita când citesc aceste rugăciuni.Va iubesc ingerasilor. Mulțumesc Delia. Sa fii binecuvântată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *