You are currently viewing Rugaciune pentru rememorarea darurilor Divine cu Arhanghelul Gabriel

Rugaciune pentru rememorarea darurilor Divine cu Arhanghelul Gabriel

  • Post comments:1 Comment

Arhanghele Gabriel,

binecuvanteaza-ma cu prezenta ta. Umple-mi inima cu amintirea calitatilor mele divine. Deschide-mi ochii ca sa vad darurile pe care mi le-a dat Dumnezeu. Fa-ma sa vad talentele care ma fac unic. Indeparteaza-mi convingerile care ma tin limitat in suferinta. Umple-mi inima cu gratie. In mainile Tale imi bucur Spiritul.

Tot ce este bun in viata mea a venit prin Dumnezeu. Renunt la convingerile mintii si personalitatii mele. Multumesc ca m-ai tinut in amintirea iubirii divine. Va multumim pentru momentele care dezvaluie lipsa de credinta. In acele momente ma renasc in tine. Sunt renascut in imbratisarea ta iubitoare.

Curajul si puterea ta imi curg prin vene. Iertarea ta iubitoare salveaza tot. Ghideaza-mi gandurile, cuvintele, faptele, dorintele si sentimentele. Condu-ma pe caile fericirii. Condu-ma in puterea magnetica a pasiunii. Invata-ma sa ma bucur de dragoste, bucurie, fericire, extaz, devotament.

Ajuta-ma sa am incredere totala. Esti cu adevarat sursa mea pentru tot.
Eu sunt mainile si inima ta in aceasta lume. Ochii si urechile tale. Vasul tau. Ghideaza-ma acum. Ascult.

 

Sursa: Kimberly Marooney, 365 Days of Angels Prayers

Acest articol are un comentariu

  1. Irina Elena

    Draga Delia
    Mi se umple sufletul de bucurie numai cind te văd, ma inspiri,îmi dai stare de bine, și cel mai mult ma ajuți sa ma văd intr-o lumina clară așa cum știu de cind eram copil ca trebuia sa fiu. Dar nu am fost, acea parte din mine sa ascuns pt ca mama tata bunica etc spuneau te vede lume rade lumea etc și eu îmi spuneam e și ce mie numi pasa nu trăiesc cu lumea eu sunt eu dar totuși trebuia sa ascult de ei. Acum știu ca tot ce gândeam sinteza atunci este corect adevărat și așa trebuie sa fiu sa las in urma acele conexiuni și sa ma conectez la ceea ce sunt. Am multe de învață despre mine și am multe limitări de îndepărtat de la mine. Dar am reușit sa învăț despre mine cu ajutorul tău și al altor oameni ca tine. Și nu ma voi opri aici voi învață și voi învață pina la ultima suflare. Ca ce tare bine este sa fii ceea ce ești și sa te descoperi pe tine. Este minunat. Și ți mulțumesc.
    🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 cu recunostitnta pt toate Învățăturile.

Lasă un răspuns