You are currently viewing Sa dam norii la o parte

Sa dam norii la o parte

  • Post comments:0 Comments

 

Viata noastra cea de toate zilele: o viata adormita, o viata in care atunci cand suntem raniti spunem ca ne-am invatat lectia si totusi facem aceleasi greseli. O viata in care atunci cand ne este frica refuzam sa ne mai dorim ceva pentru ca “e greu si nu are CUM sa se implineasca”. O viata in care ne plangem, acceptam “orice” si uitam de noi, o viata in care devenim invizibili si totusi ne asteptam sa fim bagati in seama.

Cum facem atunci sa dam norii acestia la o parte? Cum facem sa fim CONSTIENTI DE VIATA NOASTRA? Sau viata noastra se rezuma la ciclul: serviciu-casa-somn, serviciu-casa-somn?!

Vom incerca sa descriem ceea ce ne reprezinta pe noi cu adevarat, iata cum putem incepe:

Sunt fericit(a) atunci cand…
Ma simt iubit(a) atunci cand…
Ma simt protejat(a) atunci cand…
Ma simt puternic(a) atunci cand…
Stiu ca am succes atunci cand…
Ma simt satisfacut(a) atunci cand…
Mi-e frica atunci cand…
Am incredere atunci cand…
Ma simt nesigur(a) atunci cand…
A evolua inseamna pentru mine…
A fi respectat(a) inseamna pentru mine…
Ma simt recunoscator atunci cand…
Ma bucur atunci cand…
Ma simt implinit(a) atunci cand…
O relatie implinita inseamna pentru mine…
Un job care sa ma implineasca ar fi acela care…

Fiecare dintre noi are povestea personala pe care o poate scrie singur iar constientizand aceste aspecte, constientizam cum e sa traiesti viata cu adevarat. Lista este deschisa, doar e viata TA.

Va dau eu un exemplu:

Ma bucur atunci cand vad copilasi jucandu-se si ma gandesc sa imi pastrez si eu inocenta lor, sa nu uit sa ma joc, sa nu uit sa zambesc, sa fiu “fara griji” stiind ca are cineva grija de toate.

In acel moment vizualizez acei copilasi jucandu-se, vad zambetul lor, vad inocenta din ochii lor, ii aud vorbind, razand si simt acea bucurie pe fata mea… de culoare rosie.

Si intotdeauna cand o sa ratacesc o sa imi aduc aminte ce ma bucura, vazand aceasta imagine, auzind glasurile copilasilor si simtind acea bucurie la nivelul fetei de culoare rosie.

Incercati si voi! Dati norii la o parte! Se poate!

Cu drag,

Delia.

 

Lasă un răspuns