You are currently viewing Sa fie lumina

Sa fie lumina

  • Post comments:2 Comments

Extras din cartea “Dumnezeu mi-a vorbit” de Eileen Caddy – Editura Daath

“De jur imprejurul tau poate fi haos si confuzie, dar asta nu trebuie sa te atinga in nici un fel, pentru ca EU SUNT acolo, in chiar centrul fiintei tale, iar tu devii inca mai constient de Mine pe masura ce haosul sporeste. Te-am prevenit ca haosul se va inrautati inainte ca lucrurile sa se imbunatateasca, pentru ca tot ce este intunecat trebuie sa fie curatat, inainte ca totul sa poata devina lumina. Intunericul nu poate fi inlaturat inainte de a fi dezvaluit, scos la suprafata si vazut asa cum este. In lumina el nu are putere si in cele din urma va disparea in nimicnicie. Fii recunoscator ca a iesit la suprafata.

Cand iti spun ca totul este bine, sa crezi cu toata inima ca asa este, indiferent cum pare la suprafata. Priveste in profunzime situatia si intelege ca din ea rezulta binele si numai binele.

Puterea Spiritului este mai mare decat orice alta putere, prin urmare lasa puterea Spiritului sa lucreze inlauntrul tau, ca drojdia in coca. Las-o sa te ajute sa te inalti rapid si in liniste deasupra tuturor celor care te-ar putea tulbura si supara.

Pace tie, fii linistit. Pacea si Iubirea mea sa te cuprinda si sa te umple.”

Sursa: Dumnezeu mi-a vorbit, Eileen Caddy

Acest articol are 2 comentarii

  1. somesan ana

    Multumesc !Va sunt recunoscatoare.

  2. Livia

    Hristos a inviat!
    Minunat articol! Da, in jurul meu e mult haos, dar eu vad LUMINA!

Lasă un răspuns