You are currently viewing Sa ne lasam in voia cerurilor

Sa ne lasam in voia cerurilor

  • Post comments:1 Comment

“Rugaciunea nu inseamna sa ceri. Rugaciunea inseamna sa te lasi in mainile lui Dumnezeu, la dispozitia Lui, si sa-I asculti glasul in adancul inimii tale.”

Maica Teresa

 

Manifestarea ne poate ajuta sa cream o viata mai buna, dar in cele din urma suntem sprijiniti de mainile lui Dumnezeu si ale ingerilor, nu de propriile noastre maini.

De asemenea, uneori, in ciuda celor mai mari eforturi ale noastre, lucrurile nu se schimba pur si simplu. Atunci incercam sa ne impunem vointa si forta prin ceea ce dorim. Acesta este un semn clar ca traim intr-o stare de teama si egoul nostru a preluat controlul.

Unul din lucrurile care se intampla atunci cand egoul preia controlul este ca ne face sa ne fie teama de necunoscut. Incercam sa ne pregatim pentru orice eventualitate, iar acest lucru ne distrage din momentul prezent si ne incetoseaza mintea cu “Si ce se intampla daca?” Rezultatul? Si mai multa teama!

In acest moment, ceea ce trebuie sa facem este sa ne lasam in voia cerurilor. Cand facem asta, eliminam teama si lasam sa intre iubirea. Ceea ce va duce la pace sufleteasca.

Definitia din dictionar a expresiei “a se lasa in voia” (in textul englez original, “surrender” – a capitula, n. trad.) este “a inceta orice rezistenta fata de inamic sau oponent si a se supune autoritatii lui”, insa pentru mine a se lasa in voie inseamna a oferi controlul lui Dumnezeu si ingerilor.

Sa avem incredere in curgerea vietii

Cand ne lasam in voia cerurilor, avem incredere ca viata ne sustine. Continuam cat de bine putem, stiind ca suntem sprijiniti. Si vom fi sprijiniti. Nevoile noastre vor fi satisfacute. Aveti incredere ca asta se va intampla.

Daca incepeti sa deveniti nerabdatori si sa simtiti ca lucrurile nu se schimba suficient de repede, va reintoarceti la starea de teama. Aveti incredere ca veti primi raspuns la rugaciunile voastre, aveti incredere ca Dumnezeu preia controlul, aveti incredere ca facatorii de miracole cunoscuti sub numele de ingeri sunt cu voi si va calauzesc viata – inclusiv desfasurarea in timp a evenimentelor.

  • Dumnezeu nu intarzie niciodata.
  • Ingerii nu intarzie niciodata.
  • Sincronizarea este intotdeauna perfecta.

Lasati-va grijile in seama cerurilor

Lasarea in voia cerurilor inseamna sa ne lasam grijile in seama puterilor ceresti. Indiferent care ar fi – probleme acasa, la locul de munca, in situatia financiara sau in starea de sanatate – daca ne lasam in voia cerurilor, ingerii pot sa intervina si sa ne calauzeasca pentru primirea raspunsului potrivit situatiei.

Daca raspunsul nu este ceea ce credeam noi ca ar trebui sa fie sau ceea ce speram ca va fi, asta nu inseamna ca procesul nu functioneaza. Ingerii vor urma cate un singur pas o data, pana unde trebuie sa ajungem. Este ca atunci cand urcam o scara – putem urca o singura treapta odata. In timp ce facem un pas, apare urmatoarea treapta. Provocarea noastra este sa recunoastem pasul si sa multumim ingerilor pentru luminarea lui, sa-l putem vedea.

(Preluare din “Rugaciuni catre ingeri” – Kyle Gray)

 

Acest articol are un comentariu

  1. Anca

    Un articol de excepție ce exprimă un adevăr suprem.multumim

Lasă un răspuns