You are currently viewing Secretele succesului

Secretele succesului

  • Post comments:0 Comments

”Orice visați sau doriți să realizați se va împlini. Orice lucru pentru care vă veți asuma riscuri se va împlini.

Cei mai de succes oameni muncesc pentru ei înșiși. Rareori lucrează pentru altcineva. Deci, dacă vreți să măriți semnificativ nivelurile de satisfacție în munca voastră, dar și veniturile obținute din ea, trebuie să fiți propriul vostru șef. Este mai înțelept să începeți o activitate proprie, păstrând în același timp locul de muncă actual, pentru a vă putea plăti facturile. Pe măsură ce activitatea proprie prinde rădăcini și vă aduce un venit mai sigur, puteți renunța la munca zilnică. Dar acest lucru nu se petrece de la sine, ca prin magie. Trebuie să vă asumați riscul de a începe o activitate independentă. Trebuie să vă asumați riscuri financiare și emoționale pentru a face asta, dar răsplățile sunt enorme.

Dumnezeu este ”angajatorul” vostru. Putem spune că noi, Îngerii Pământeni, lucrăm pentru God Inc. (Societatea Comercială a lui Dumnezeu) Și în acest fel ca orice companie bună, cu standarde etice înalte, toți ”angajații” God Inc. se bucură de sprijin și au tot ce le trebuie din belșug.

Tot ce trebuie să faceți pentru a merge înainte și a primi sarcini minunate, dar și avansări și promovări, este să urmați călăuzirea pe care o primiți ca ”angajați” la God Inc.

Ați lucrat într-o companie în care un angajat are obiecții la fiecare sarcină pe care o primește? Oare acel angajat va fi apreciat și avansat?

De obicei, nu!

Angajații promovați și avansați sunt cei care au spirit de echipă și urmează recomandările primite de la manageri.

La fel este și în compania God Inc. : vi se dau sarcini și acestea par să nu aibă nimic de-a face cu propriile obiective privind cariera.

De exemplu, s-ar putea să primiți un impuls lăuntric puternic să nu mai beți alcool sau să treceți la un regim alimentar vegetarian. S-ar putea să vi se ceară să vă mutați într-un alt oraș, să renunțați la o anumită relație toxică ori să începeți să practicați yoga.

Acestea sunt exemple de sarcini obișnuite primite în cadrul God Inc. Aceste sarcini s-ar putea să vi se pară că nu au niciun sens. S-ar putea să credeți că nu au nimic de-a face cu responsabilitățile voastre. Dar pur și simplu, dacă vă îndepliniți sarcinile primite, răsplățile vor fi minunate. Dacă amânați, ezitați sau discutați aceste sarcini pe care le-ați primit, să nu vă așteptați că veți ajunge prea departe. Veți continua să fiți iubiți și cinstiți pentru ceea ce sunteți, însă nu veți primi sarcinile potrivite care să vă meargă la suflet.”

Sursa – Asertivitatea pentru Îngerii Pământeni – Cum să fim plini de iubire în loc să fim “drăguți” – Doreen Virtue

Lasă un răspuns