You are currently viewing Stegulețe roșii

Stegulețe roșii

  • Post comments:0 Comments

 

”Îngerii vă vor proteja întotdeauna, cerându-vă să nu intrați în relații toxice, însă numai dacă sunteți atenți la semnele pe care ei vi le trimit. Dacă nu le ascultați, veți ajunge să intrați într-o relație toxică sau chiar abuzivă. În relații, aceste semne se numesc stegulețe roșii, adică mesaje de atenționare pe care le primiți de la propria intuiție, semnale de la propriul corp și de la îngeri.

Când întâlniți pe cineva necunoscut, stomacul vă spune imediat ceva privind energia acelei persoane și potențialul ei relațional. Întotdeauna fiți atenți la reacția stomacului în prezența altei persoane, pentru că vă va spune adevărul. Iată de ce spunem că avem încredere în senzațiile noastre viscerale.

Dacă mușchii stomacului se contractă, este semn că vă simțiți stresați în prezența acelei persoane. De asemenea, poate să însemne că cealaltă persoană se simte stresată în apropierea voastră și că puteți profita de tensiunea ei. Oricum, simțiți o anumită tensiune și trebuie să luați în considerare acest lucru atunci când decideți dacă veți continua sau nu acea relație. 

Apoi observați acțiunile persoanei și ascultați-i cuvintele. Observați orice semn prin care îi înșeală pe alții și se laudă că a profitat de cineva, că s-a descurcat, sau orice altă manifestare a unor tendințe imorale. Fiți atenți la orice discuție despre rasism sau la bancurile rasiste. Observați și dacă persoana își bârfește prietenii sau încearcă să înjosească pe cineva în moduri incorecte. Da, poate fi amuzant să te angajezi într-o bârfă despre alții ori să râzi în spatele lor. Dar să știți că acea persoană va spune fleacuri și vă va bârfi și pe voi. 

De fiecare dată când stomacul vi se tensionează, este un steguleț roșu. Cu fiecare nouă persoană, va trebui să fiți conștienți de aceste stegulețe roșii înainte de a vă deschide complet sufletul față de ea. Dacă primiți avertizări cu steguleț roșu privind caracterul unei persoane, acesta este modul în care îngerii vă protejează. Îngerii încearcă să evitați acea relație.”

Sursa – Asertivitatea pentru Îngerii Pământeni – Cum să fim plini de iubire în loc să fim “drăguți” – Doreen Virtue

Lasă un răspuns