Tabără ”Descoperă comorile din tine Și asumă-te pe deplin"

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Detalii organizatorice

Am fost călăuzită de îngeri să fac o tabără în Poiana Mărului, județul Brașov, destinație superbă prin peisajul oferit, gătit de fiecare anotimp în cele mai frumoase culori, un loc mirific aproape de cer, în natură și mai ales aproape de natura noastră divină.

Va fi un program de reconectare la esența divină, se vor face sesiuni de citiri și vom primi răspunsurile pe care le căutăm.

Așadar între 18-21 IULIE 2024 ne vedem la o pensiune minunată, în Poiana Mărului – un loc cu o atmosferă fermecătoare, cu influențe rustice și alpine situat într-o oază de rai. Vom avea parte atât de activități care să ne ajute să ne reîntoarcem către esența noastră divină și să o punem în valoare cât și de câteva excursii scurte în locuri magice cum ar fi Șinca Veche, Mănăstirea Bucium.

Ar fi de menționat doar că Joi – 18 iulie 2024, la ora 14.00 suntem așteptați cu toții să sosim în Poiana Mărului. Transportul se face individual, dar vom ține legătura sperând că îngerii vor găsi soluții și pentru cei fără mașină. 🙂 Prima masă servită va fi cina, așa că este recomandat ca toată lumea să ia prânzul undeva în afara pensiunii. Iar Duminică – 21 iulie 2024, la ora 16.00 putem să ne luăm rămas bun cu promisiunea că vom păstra vii amintirile frumoase “croșetate” împreună. :). Duminică vom lua inclusiv prânzul la pensiune.

Investiție:

  • 1500 lei (avans) pentru persoanele care vin pentru prima dată în tabără cu noi
  • 1300 lei (avans) pentru persoanele care au mai fost cel puțin 1 dată în această tabără cu noi

Avansul include:

  • organizare și activitățile susținute de către Delia;
  • cazare în camere duble pentru perioada 18-21 iulie 2024 în pensiune (pensiunea are doar camere cu 2 paturi).

Datorită numărului mic de camere nu putem pune nicio cameră dublă la dispoziția unei singure persoane nici măcar în situația în care ar achita integral prețul camerei. Toți participanții vor avea colegi de cameră, însă îngerii se vor asigura să fii în cameră cu persoana potrivită pentru tine. 

Numărul de locuri este LIMITAT.

Rezervarea locului se face prin completarea formularului de înscriere și achitarea avansului prin plata în cont bancar. Locurile se ocupă în funcție de ordinea achitării avansului.

Meniul se va achita suplimentar în numerar la momentul în care ajungem la pensiune și costă 450 ron (3 mese pe zi – mic dejun, prânz și cină) – mâncare vegetariană (inclusiv lapte, ouă, brânză) și pește. Meniul este același pentru toată lumea.

Alte precizări

  • Selecția participanților se face pe baza unui mini-interviu telefonic și pe bază de călăuzire divină. Ulterior, dacă vei fi selectat, vei fi anunțat. Dacă nu, înseamnă că nu este momentul potrivit pentru tine să participi în această tabără. Doar în cazul în care vei fi selectat vei primi de la noi un email de confirmare (ulterior interviului telefonic) și abia apoi poți achita avansul pentru rezervarea locului în tabără.
  • În cazul în care din diverse motive, ai achitat avansul și nu mai poți participa în tabără, banii nu se vor mai returna. Poți totuși transfera locul în tabără unui prieten/ unei cunoștințe/rude care să se poată bucura de această experiență magică.
  • Participarea în tabără nu este condiționată de absolvirea cursului de inițiere în terapia cu îngeri, oricine poate participa în tabere.

Te așteptăm cu drag!

Contact

Adresa de email

dana.diaconescu@deliamuresan.ro

Telefon

+40 751 748 555

Persoană de contact

Dana Diaconescu

×

Cart