Tabăra ”Activeaza-ti darurile divine" - Irlanda 2020

Dacă vrei să ni te alături folosește butonul de mai jos pentru a te înscrie!

Despre Irlanda

Pitoreasca si in mari proportii, traditionala, Irlanda mai este cunoscuta si sub denumirea de „Insula de Smarald” datorita plaiurilor sale vesnic verzi care ofera iubitorilor de natura nenumarate peisaje de basm cu parcuri si paduri unice!

Irlanda este una din destinaţiile turistice unice ale lumii, o ţară plină de energie si cu o vibratie aparte. Peisajele găsite aici sunt sălbatice si parca iti vorbesc, te poti pierde in verdele infinit. Oraşele sunt extrem de vibrante şi aşa sunt şi oamenii. Istoria antică şi contemporană a ţării este înţesată de poveşti eroice. Irlanda este o tara plina de spiritualitate, cu locuri magice si cu o energie care te transpune in timp. In anumite tinuturi (pe care le vom vizita) o sa ai senzatia ca te-ai intors in timp. Irlanda, ca si Malta, a fost legata de Atlantida, datorita templelor megalitice. Mai multe detalii poti gasi AICI.

Vom vizita locuri incarcate energetic si vom fi initiati in tainele lor stravechi. Locurile precum Hill of Tara, Newgrange, Trim Castle (locul unde s-a filmat Braveheart), Powerscourt (nominalizata de National Georgrafic a treia gradina din lume), Glendalough, sunt doar cateva din locurile pe care le vom vizita.

Despre cazare

Grupul nostru va fi cazat intr-o casa de pe Valea Wicklow, in orasul istoric Glendalough iar Muntii Wicklow sunt o incantare pentru iubitorii de natura. Ghetarii au sapat prin ei vai adanci si au format doua lacuri glaciare: Lacul de Jos si Lacul Superior, iar vegetatia a pus stapanire pe aceste vai in urma cu mii de ani si a facut minuni. Zona face parte din Wicklow Mountains National Park una din cele mai frumoase zone din Irlanda.

Glendalough este o localitate mica, vestita de peste o mie patru sute de ani pentru ansamblul sau manastiresc. Rezervatie naturala si aceasta fosta manastire sunt unul din cele mai cautate refugii de week-end si de vacanta atat pentru irlandezi cat si pentru turistii veniti de departe.

Locatia este de vis, intr-un loc magic si linistit.

Detalii organizatorice

Despre tabără

Programul taberei este susținut de Delia Mureșan, Terapeut în Terapia cu Îngeri, Coach Spiritual, Trainer. Delia a susținut peste 35 de tabere în care a fost alături de 350 de persoane în drumul spre armonizarea lor interioară. Este un călăuzitor zilnic al persoanelor aflate în căutarea de sine și un foarte bun “translator” al mesajelor îngerilor. Delia este o persoană care te ajută să vezi dincolo de aparențe, să te privești cu iubire și blândețe și să te regăsești pe tine.

Cat te costa?

PREȚ aproximativ: 1.000 EURO

1. CAZARE: 470 EURO (micul dejun este inclus in acest pret)

Cazarea pentru 7 nopți in camere duble/triple se va face într-o locație minunata.

Precizare: Avem la dispozitie o casa spatioasa cu camere de diferite configuratii. In functie de confirmarea inscrierii prin plata avansului si “imperecherea” pe care o face Delia, se va face distribuirea in camere.

2. ACTIVITATI / ORGANIZARE: 300 EURO

Activități timp de 7 zile (meditații, exerciții, materiale)

Organizarea tuturor detaliilor legate de organizare (transfer, excursii etc.), se va achita ca avans in lei la cursul de 4.8, adica 1440 ron.

3. EXCURSIILE (recomandate, dar optionale)

Vom face aproximativ 3-4 excursii in Irlanda, in special in zonele incarcate spiritual si bogate din punct de vedere istoric.

Excursiile vor costa aproximativ 200 Euro (fara a pune la socoteala intrarile la muzee si obiectivele turistice, suma variabila in functie de obiectivele vizitate de catre fiecare persoana in parte).

4. Transfer de la Aeroport – dus-intors

Transferul de la Aeroport la vila si retur va fi aranjat de noi si costa in jur de 30 euro/persoana.​

​​Prețul nu include:

1. BILETUL DE AVION

Plecarea se face din București, biletele vor fi achiziționate de fiecare persoana in parte. Vom anunta din timp zborul de plecare si cel de sosire.

Cei care vor să vină/sau să plece cu o altă companie sau să mai rămână în Irlanda câteva zile, pot face acest lucru, însă vor trebui să se ocupe și de aranjarea tranferului spre/sau de la vila. Același lucru se aplică dacă veniți la o altă oră.

Pretul biletului de avion este in jur de 250-300 euro, dar variaza in functie de data achizitionarii biletului si/sau daca iti iei bagaj de cala.

2. ALTE COSTURI

Prânzul și Cina vor fi achitate individual in functie de preferinte culinare, buget, etc. Este recomandat sa ramanem cu totii impreuna ca un grup.​

Alte precizări

  • Selectia participantilor se face pe baza unui mini-interviu telefonic si pe baza de calauzire divina. Ulterior, daca vei fi selectat, vei fi anuntat. Daca nu, inseamna ca nu este momentul potrivit pentru tine sa participi in aceasta tabara.
  • In cazul in care din diverse motive, ai achitat avansul si nu mai poti participa in tabara, banii nu se vor mai returna. Poti totusi transfera locul in tabara unui prieten/ unei cunostinte/rude care sa se poata bucura de aceasta experienta magica.
  • Participarea in tabara nu este conditionata de absolvirea cursului de initiere in terapia cu ingeri, oricine poate participa in tabere.

Te așteptăm cu drag la întâlnirea cu tine!

Contact

Adresa de email

info@deliamuresan.ro

Telefon

0723 589 994

Persoană de contact

Iuliana Cîrlig