You are currently viewing Timpul – o resursa importanta

Timpul – o resursa importanta

 • Post comments:2 Comments

Stim cu totii ca timpul trece, unele clipe nu se mai intorc si cu toate acestea facem aceleasi greseli. Parca ni se pune un val pe ochi si continuam sa facem compromisuri cu una dintre cele mai importante resurse pe care le avem in aceasta viata.

O sa iti pun acum cateva intrebari importante:

 • Faci multe compromisuri acceptand sa petreci timp cu anumite persoane doar pentru ca „trebuie”?
 • Alegi sa „cultivi” niste obiceiuri nesanatoase care sunt mancatoare de timp doar pentru ca tu sa te simti bine pe moment? (spre exemplu timpul petrecut pe retelele sociale)
 • Uiti sa dai importanta timpului petrecut cu cei dragi, timp pe care poate nu o sa-l mai recuperezi niciodata?
 • Petreci mult timp gandindu-te la trecut sau proiectand in viitor, uitand sa te bucuri de prezent?
 • Uiti inclusiv sa te „hranesti” sanatos pentru ca „nu ai timp”?
 • Fugi mereu intr-o parte in alta si te intrebi des „oare cum a trecut aceasta saptamana/luna/an?”
 • Stai mult mai mult in situatii „comode”: relatii nesatoase, joburi care te storc de energie doar pentru ca ti-e greu sa privesti adevarul si sa iei o decizie?

Iata o ecografie clara a modului in care tu alegi sa iti traiesti viata. Ingerii comunica cu noi in prezent, tot ei ne ajuta si pot expanda timpul atunci cand facem ceea ce ne place, atunci cand traim viata cu adevarat. Cand esti conectat la tine si timpul trece altfel, ai mereu senzatia ca ai facut atat de multe si ca nu a trecut timpul „degeaba”.

Iti sugerez si te invit la o viata traita constient. Orice actiune pe care o faci si este constienta iti va aduce beneficii nebanuite.

Oamenii care te apreciaza cu adevarat vor fi constienti cat de valoros este timpul petrecut impreuna si vor fi recunoscatori pentru asta. Tu, la randul tau, vei alege sa iti faci timp pentru oamenii importanti din viata ta si vei valorifica acest timp umplandu-ti sufletul de momente magice.

Inclusiv daca vei manca constient, te vei conecta la corpul tau si vei intelege semnalele pe care ti le da el.

Timpul nu va trece ci timpul te va umple de tot ceea ce ai nevoie. Timpul petrecut constient va da valoare vietii tale.

Daca esti in prezent vei fi deschis spre oportunitatile pe care viata ti le ofera, vei intelege semnele si vei actiona astfel incat sa iesi la timp din orice situatii nesanatoase.

Timpul este o bucurie si un Dar de la Dumnezeu.

Alege sa il folosesti cu intelepciune si iubire.

 

Cu drag, Delia! 🙂

Acest articol are 2 comentarii

 1. Marinela

  Da este foarte adevărat.Trebuie sa trăim in prezent si sa ne bucurăm de fiecare clipa pe care o primim de la Dumnezeu.Multumesc ai ales foarte frumos cuvintele a fost o încântare pentru sufletul meu.

 2. Lavinia

  Multumesc!

Lasă un răspuns