You are currently viewing Arhanghelul URIEL

Arhanghelul URIEL

  • Post comments:0 Comments

“Numele Arhanghelului Uriel înseamnă ,,Lumina lui Dumnezeu”. El aduce lumină în întuneric, o misiune deloc ușoară. Îl iubesc pe Arhanghelul Uriel pentru că ne ia vălul de pe ochi. Tot ce avem de făcut este să îl rugăm și să vrem să vedem ceea ce avem de schimbat. Să nu uităm că îngerii ne respectă liberul arbitru și dacă nu vrem să vedem anumite aspecte din viața noastră atunci nici măcar Arhanghelul Uriel nu poate face minuni. De asemenea în fișa de post a Arhanghelului Uriel este scris ca el să ne ajute să ne lumineze calea, așa că el ne aduce idei, revelații, soluții pentru a putea merge înainte pe calea noastră. Îmi place enorm sentimentul pe care mi-l dă Uriel, știind că el este cel care ne luminează calea, pe mine mă face să mă simt vegheată și știu că ,,totul va fi bine”. Alături de Arhanghelul Zadkiel, Uriel este un arhanghel intelectual. Ne putem trezi cu tot felul de idei și aș spune că ne pune mintea la contribuție, făcând acele conexiuni de care avem nevoie. Putem să îl invocăm pe Uriel atunci când suntem confuzi, când simțim că este haos în mintea noastră, când suntem împrăștiați și nu știm de unde să o apucăm. El ne va deschide calea și ne dă firul pe care să mergem, ne ajută să ne concentrăm și să ne focusam pe ce avem de făcut.

Pe mine Arhanghelul Uriel mă ajută mult să mă respect pe mine, să nu mă las influențată de alții și să merg înainte fără a mă lăsa distrasă de la drumul meu, așa cum Floarea Soarelui (unul din simbolurile lui Uriel) se întoarce mereu după soare.

Spre deosebire de Arhanghelul Gabriel, care ne ajută și el cu inspirația, Arhanghelul Uriel ne ajută să fim deschizători de drumuri, să deblocăm prin lumină ceva ce este blocat, să găsim soluții acolo unde totul pare pierdut și să avem încredere în noi. Este o perioada extrem de importantă acum și Arhanghelul Uriel este cel care ne ajută și ne asistă să răspândim lumina în lume, să fim speranță pentru cineva, să aducem, chiar și prin simpla noastră prezență, lumină și iubire. Unul dintre mesajele puternice pe care le-am primit de la Uriel a fost să nu îmi fie rușine de propria lumină și propria strălucire, iar dacă cineva este deranjat de această lumină să își pună ochelari de soare.

De asemenea Arhanghelul Uriel mai este denumit și arhanghelul psiholog deorece ne ajută să ne vindecăm emoțiile și să înțelegem că toate experiențele pe care le-am avut ne-au adus în acest punct și au fost spre binele nostru cel mai înalt. Va face asta dintr-o perspectivă logică, organizată, nu emoțională, așa cum face Arhanghelul Jeremiel.

Îngerii sunt energie și ei pot lua orice formă, așa că fiecare dintre noi putem percepe îngerii diferit, ca energie, ca și culoare, ca și intensitate. Însă în mod frecvent Arhanghelul Uriel apare într-o lumină galbenă, aurie/lumina soarelui.

Arhanghelii nu au gen, însă au energie preponderent masculină sau feminină. Arhanghelul Uriel are o energie masculină, ,,solară”. Simbolurile după care îl putem recunoaște pe Arhanghelul Uriel sunt: soarele, floarea soarelui, cartea, flacăra, lanternă/far .”

Vrei să lucrezi cu Arhanghelul Uriel? Îți recomand Atelierele:

 

Citat din broșura “Mesaje de la Arhangheli” ce însoțește cărțile oracol cu același nume create de Delia Mureșan, iar imaginile sunt create de către Andreia Martinescu.

BIBLIOGRAFIE

Arhangheli și maeștri înălțați – Doreen Virtue
Archangels Oracle Cards – Doreen Virtue
Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray

Lasă un răspuns