You are currently viewing Urmeaza-ti busola interioara

Urmeaza-ti busola interioara

  • Post comments:1 Comment

Spunem de foarte multe ori ca viata este complicata, ca totul este atat de greu, ca nu poti sa faci multe lucruri fara anumite conditionari, impuse tot de noi, pentru ca nimeni nu ne tine cu forta nicaieri, nici la un job care nu ne place, nici in relatii toxice, etc.

Alegem

Alegem in fiecare zi, constient sau nu, drumul pe care il vom urma. De aceea a fi prezent, aici si acum, atunci cand faci alegerile si mai ales a intelege ca nu esti singur, ca esti ghidat, e esential si ajungi sa vezi ca de fapt viata e simpla.

Viata e o curgere, e ceva natural, fara lupta, fara atatea zbateri si ingrijorari. Se poate, cu exercitiu, sa reusesti sa fii prezent, sa te abandonezi curgerii atunci cand iei decizii chiar daca nu stii “cum”. Nu e in grija noastra cum se aranjeaza lucrurile, ne putem dori dar nu avem toate datele si nici nu este necesar sa le avem. Exista o putere mai mare decat noi.. din ea venim si noi, din sursa divina si atunci cand recunoastem asta stim exact unde suntem, de ce suntem acolo si care e pasul urmator potrivit pentru noi.

Implinirea consta intr-o stare de pace deplina, o liniste in care iti auzi sufletul respirand curat si liber. Simti ca nu mai e nevoie de nimic altceva decat sa fii… pur si simplu. Implinirea nu consta in bifarea realizarilor tale personale si profesionale, in cate “lucruri” detii sau cu ce fel de persoane te inconjori.

Starile de bine sunt stari ce dureaza poate secunde, dar care iti umplu sufletul pentru o viata si pe care ti le vei reaminti mereu. Nu o sa poti explica niciodata starea aceea… e atat de intensa si personala incat o vei pastra adanc in sufletul tau.

Cat traim?

Vorbim mult, am ajuns cu totii experti si stim sa dam sfaturi, cu adevarat insa traim putin. Cati dintre noi nu ne-am trezit la sfarsitul anului si ne-am spus: ups… a mai trecut un an si eu nici nu stiu cum a trecut. Si degeaba stim… daca nu punem in practica ceea ce stim.

Am fost invatati ca trebuie sa “simtim” ca traim, sa ne zbatem, sa ne fie greu, sa luptam, sa fim in competitie. Totul trebuie sa fie intens, la turatie maxima si cat mai rapid. V-ati intrebat vreodata daca nu cumva acest mod de gandire nu ne-a dus ca azi o casnicie sa fie facuta foarte rapid si la o varsta frageda?! Totul sa fie “intens” si apoi totul sa se destrame la fel de rapid si de intens?! Exista o curgere in viata, a trai viata… a fi prezent inseamna a-ti recunoaste busola interioara si a o urma pur si simplu, fara intrebari, fara griji.

Ma las ghidata de busola mea interioara de ceva ani. Am ajuns intotdeauna exact acolo unde trebuia sa ajung, am fost supusa la lectii de viata datorita carora am evoluat, am luat decizii care din afara au parut nebunie curata dar care s-au dovedit cele mai inspirate decizii din viata mea. Actionez atunci cand simt si ma las ghidata. Este o practica dar merita invatata.

Ai tot ceea ce ai nevoie. Ce mai astepti?

Fa ceea ce simti si traieste ceea ce simti.

Alege in acest an, si nu numai, sa iti urmezi busola interioara, sa simti acele momente unice de implinire in care tot ceea ce conteaza e pacea din sufletul tau si conectarea cu sursa divina. Nu uita: a trai cu adevarat inseamna a fi in pace, nu a fi totul intens, greu si frustrant.

Si nu uita atunci cand esti prezent si lasi lucrurile sa curga orice dorinta potrivita pentru tine se va implini.

Iti doresc o viata in care sa simti si sa traiesti cu adevarat implinirea!

Cu drag,

Delia

Acest articol are un comentariu

  1. ODICA DANIELA ADINA

    Multumesc pentru ca existi.
    Mesajele tale au devenit un ghid .Ma ajuta foarte mult. As dori sa discutam in particular despre problema mea.

Lasă un răspuns