You are currently viewing Vibratia anului 2018 – 11/2

Vibratia anului 2018 – 11/2

 • Post comments:12 Comments

De la bun inceput vreau sa precizez ca NU sunt numerolog sau astrolog, acest mesaj se refera STRICT la perspectiva ingerilor legata de 2018, de data asta lasandu-ma calauzita dupa numere de ingeri, cartea lui Doreen Virtue.

Energia anului 2018 este o energie asezata si care ne cere sa integram tot ceea ce am facut pana acum. Asadar, este important ca in anul 2017 sa fi facut acele actiuni necesare pentru ca in 2018 acestea sa se sedimenteze, sa lucreze IN noi. Spre deosebire de anul 2017 care a venit cu multe schimbari, in 2018 trecem la energia transformarii. Ne vom pune intrebari existentiale si vom actiona din interior, fara a mai fi atat de mult impinsi de la spate sau de evenimente exterioare.

Ce ar fi interesant de mentionat este ca atunci cand m-am conectat si m-am documentat in legatura cu vibratia anului 2018 am descoperit ca aceasta este o vibratie a numarului maestru 11 : 2+0+1+8 = 11. Stim ca numerele maestru 11, 22, 33 nu se adauga cifra cu cifra pana ajungem la o alta cifra ci raman ca un stalp, ca un ghid puternic, ca un far pentru cei care avem nevoie.

Ultimul an cu energia aceasta a fost 2009, an in care am putut sa experimentam lumina si intunericul si am avut nevoie sa ne adunam si sa (ne) reconstruim.

Si mai interesant este ca anul 2018 incepe intr-o zi de LUNI, si daca este sa luam datele avem: 1 (ziua), 1 (luna ianuarie) anul (energia lui 11). Asta cu siguranta ne va deschide un portal cu infinite posibilitati. Depinde insa de fiecare dintre noi cat de bine ne-am facut temele si cat de bine suntem pregatiti (degeaba vrei sa alergi la maraton daca nu te-ai antrenat inainte), cat de bine esti ancorat in prezent (constient de tot ceea ce ti se intampla si pregatit de actiune, asumandu-ti ceea ce esti), dar si daca ai viziune (daca stii incotro vrei sa mergi, ce vrei sa traiesti si cum vrei sa arate viata ta). Asadar, acest portal ne conecteaza la tot ceea ce exista, la CREATIE si trecutul, prezentul si viitorul se vor uni, vom exista doar noi ca si creatia a lui Dumnezeu in conexiune cu tot ceea ce exista in intregul Univers. Un moment de pura MAGIE.

Numarul 11 semnifica din punct de vedere al numerelor de inger:

Rămâi încrezător! Gândurile tale se materializează rapid, aşa că vrei să te asiguri de rezultatele pozitive, concentrându-te doar asupra binelui din tine, din ceilalţi şi din această situaţie.

Anul 2018 ne va testa credinta dar nu numai, ne va testa actiunile noastre care trebuie sa fie spre binele tuturor si nu doar pentru noi. Asadar, daca am actionat doar sa ne fie bine noua in 2017 va fi nevoie sa „echilibram” acea energie si sa facem cat mai multe lucruri pentru altii. In acest an, mai mult ca niciodata, sa fim atenti la ceea ce gandim pentru ca vom materializa totul mult mai usor, insa si pe partea negativa nu doar pe partea pozitiva. Asadar, vom putea trece de la o extrema la alta tocmai pentru a ne gasi ECHILIBRUL. Anul acesta vrea sa ne adune, sa ne intoarcem la esenta, la a intelege ce este cu adevarat important in viata noastra.

Credinta va fi cea care ne calauzeste, va fi lumina noastra in intuneric. Sloganul in acest an ar putea fi foarte bine: „Faca-se Voia TA!”. In momentul in care ne abandonam vointei lui Dumnezeu de fapt ne reconectam la esenta divina. Iar 11 reprezinta conexiunea cu divinitatea, puterea de a transpune visele in realitate, conexiunea cu maestrul si fratele nostru Iisus, care va fi parca mai aproape de noi prin energia acestui an. 11 ne ajuta sa vedem ceea ce nu se vede, sa ne conectam mai mult la spiritualitate, sa avem vise revelatorii, ne activeaza puternic intuitia in care vom avea din ce in ce mai multa incredere. Este anul in care vom fi foarte constienti cand actionam din iubire si cand actionam din frica. Suntem mai constienti de intunericul dar si de lumina din noi. Si extrem de important – intelegem cat de importanti suntem fiecare si intelegem ca trebuie sa fim un exemplu pentru ceilalti si sa ne asumam responsabilitatea asupra vietii noastre. In 2018 fiecare dintre noi primeste o sarcina importanta: aceea de a aduce lumina in intuneric.

Anul 2018 cu aceasta energie ne da bagheta magica cu conditia sa o folosim spre binele inalt al tuturor si nu in scopuri individualiste. Dar sa nu uitam ca daca adaugam numerele, avem vibratia 2 si tot ce tine de parteneriate, relatii, legatura noastra cu ceilalti vor fi puse sub lupa. Avem puterea de alchimizare atata vreme cat tot ceea ce facem are scopul sa ii ajute si pe altii nu doar pe noi.

Numarul 2 semnifica din punct de vedere al numerelor de inger:

Totul e în ordine şi va continua să fie aşa. Continuă să crezi, pentru că atitudinea ta încrezătoare te conduce spre rezultate şi mai bune. Îngerii îţi pot mări credinţa dacă le soliciţi sprijinul.

Avem nevoie sa ne ajutam mai mult unii pe altii, sa fim „ingeri” pentru cei din jur, sa lasam ingerii sa lucreze prin noi. Tot ceea ce vom face noi se va reflecta in relatiile cu ceilalti. Daca avem o atitudine negativa, vom experimenta oameni care au o atitudine negativa legat de noi. Asadar, sa fim mai atenti la ceea ce facem si ceea ce emanam pentru ca se va intoarce inapoi ca un bumerang. Este insa si o sansa imensa sa putem corecta ceea ce noi gresim sau mai corect spus – facem gresit. Atunci cand simtim ca suntem in impas este bine sa practicam recunostinta: totul este bine exact asa cum este. Atunci cand lucram pe acceptare, recunostinta si credinta de fapt aducem lumina in intuneric. Iar lumina ne va conduce apoi spre ceea ce avem nevoie sa traim in acel moment. (atentie nu am zis ceea ce vrem sa traim ci ceea ce avem nevoie sa traim). Pentru ca avem nevoie sa intelegem anumite lucruri si sa aducem echilibru in ceea ce facem, energia acestui an ne va testa si RABDAREA. Va fi important sa stim cand sa actionam, sa simtim momentul prielnic si sa ne aruncam in necunoscut avand incredere si credinta ca totul va fi bine.

Voi lua si numarul 18 sa vedem cat mai specific ce vrea sa ne invete anul acesta, pe ce anume sa punem accentul.

Gândurile tale sunt supapa care deschide şi închide accesul spre fluxul tău financiar. Pe măsură ce rămâi optimist, toate resursele materiale de care ai nevoie se îndreaptă spre tine cu uşurinţă. Pe de altă parte, îngrijorarea poate opri acest flux, aşa încât cere-le îngerilor tăi să te ajute să rămâi vesel, mai ales atunci când eşti îngrijorat din motive financiare.

Semnalul de trezire, de cele mai multe ori, ni-l da partea materiala, respectiv financiara. Asadar, trebuie sa trecem dincolo de acest plan fizic si sa intelegem ca exista ceva mult mai profund decat acest plan. Ni se vor da lectii importante si va fi bine sa fim atenti la investitii, toti cei care cred ca pot face niste „smecherii” vor fi avertizati si vor plati pentru asta. Ne vom da seama ca lucrurile cele mai importante in viata nu pot fi cumparate. Iar darul cel mai de pret care conteaza este TIMPUL. Timpul petrecut alaturi de cei dragi, facand ceea ce iti place, avand relatii de calitate, avand timp de calitate noi cu noi. Cei care sunt in joburi care ii storc de energie „doar pentru bani” nu vor mai putea duce aceasta energie si vor simti sa faca o schimbare, una menita sa le transforme viata. Cei care simt ca stau intr-o relatie din „siguranta” vor simti ca este momentul sa faca o schimbare, pretul platit devine prea scump. Orice lucruri care devin compromisuri majore devin semnale de alarma si simtim ca este timpul sa facem ceva, energia anului ne pune de fapt fata in fata cu valorile noastre, cu ceea ce este de fapt important pentru noi. De asemenea mastile se duc, simtim nevoia sa fim autentici si sa fim sinceri cu noi. Simtim nevoia sa aducem mai multa bucurie in viata noastra, sa aducem sentimentul de pace si impacare cu noi. Iar anul acesta este sansa noastra. Anul acesta se va aduce dreptate divina si ne vom amplifica puterea interioara. Daca ne-am dat puterea nu doar o luam inapoi ci si actionam impunandu-ne principiile si valorile.

Asadar, ne asteapta un an COMPLEX, intens, transformator si care ne coboara in noi. Un an in care ne dam seama ca noi suntem maestri in viata noastra, ca doar noi putem aprinde lumina din sufletul nostru. Intelegem ca nimeni din afara nu ne poate oferi solutii ci noi singuri stim ce este cel mai bine pentru noi si avem incredere in lumina noastra divina. Avem incredere in lumina din noi care va strabate intunericul si ne conduce spre autenticitate si maretie.

Faca-se Voia TA!
Doamne ajuta!

Delia Muresan

Acest articol are 12 comentarii

 1. Mariana

  Multumesc cu recunostintă CRACIUN FERICIT.

 2. CONSTANTIN NECULA

  MULȚUMESC SCUMPĂ DELIA MUREȘAN ! GENEROZITATEA TA ESTE MOTIVANTĂ , OPTIMISTĂ . SĂ FII FERICITĂ , SĂ TE BUCURI DE SĂRBĂTORI .

 3. Florina

  Așa sa fie, Dumnezeu sa te binecuvânteze??

 4. Martinescu Rodica

  Sarbatori fericite ,Delia!Apreciez aceasta analiza facuta de tine este deosebita si elaborata insa sper sa imi permiti sa adaug ca 11,cifra ucenicilor credinciosi ai lui Isus, 2009 se compunea din 2 si9 ceea ce spunea ca in acel an se putea trece la o etapa superioara in relatii si societate iar omul stabilea si o relatie buna cu natura inconjuratoare .Se mai poate spune si despre cei doi zero ceva ca lucrurile se cam invart in cerc si cu greu pot fi atinse unele deziderate.Cifra 9 cerea ca tot ceea ce nu s-a rezolvat anterior pe aceste domenii de viata era necesar sa se rezolve astfel ca raul sa nu se duca mai departe la un alt nivel de vibratie si anume unul crescut. Anul 2018 il formeaza pe 11 din cifrele 2,1si 8.dupa cum va spuneam 2 este o cifra a relatiilor dar si a emotiilor de orice fel,este duala se poate usor trece de la o emotie la alta.Cifra 1 este cifra liderului a conducatorului ea,coordoneaza psihicul si personalitatea fiecaruia dintre noi iar cea din urma cifra 8 este cifra justitiarului,a afacerilor si a banilor dar si a datoriei fata de ceilalti mai ales a responsabilitatii fata de familie.Atentie la ;sa fim cinstiti cu noi si mai ales cu ceilalti,sa nu incalcam in ceea ce facem legile ,sa nu pacalim sau excrocam ,sa ne descoperim adevarata traire interioara si calea spre spiritualitatea autentica,sa ne urmam menirea fara rezerve si sa fim atenti la excesele de furie in anumite situatii deci sa fim rabdatori si toleranti.Si pentru ca este si un zero as spune ca sa nu perseveram in lucruri care nu ne sunt menite si sa cerem indrumare de la fiintele celeste ori de cate ori ne poticnim.Cu respect si iubire.Rodica M.

 5. Monica Ene

  Multumesc! Amin!

 6. Lombardi Vasilica

  Îți mulțumesc Delia !! Eu sunt născuta pe 22 mai și deja am simțit transformarea prin care trec , spirituală

 7. Elena

  Dumnezeu să ne binecuvânteze! Amin

 8. Andreea

  Mulțumesc frumos! Sărbători fericite și pline de lumină și binecuvântari divine!

 9. Larisa

  Foarte bine descris! Va multumesc!

 10. Dan Munteanu

  Multumesc, Delia. Pentru tot.
  Cu recunostinta.

 11. Luminița Praja

  Mulțumesc!

Lasă un răspuns