You are currently viewing Vibrația anului 2020 – 22

Vibrația anului 2020 – 22

 • Post comments:5 Comments

De la bun început vreau să precizez că NU sunt numerolog sau astrolog, acest mesaj se referă STRICT la perspectiva îngerilor legată de 2020, lăsându-mă călăuzită de cărțile „Numere de îngeri”, atât a lui Doreen Virtue cât și a lui Kyle Gray.

Energia anului 2020 ne ajută să devenim cea mai bună variantă a noastră după ce am trecut prin schimbările din 2018 și transformările puternice din 2019. O să ne dăm seama că am fost antrenați pentru acest an puternic 2020. Cei care și-au făcut temele sau mai bine zis antrenamentele, vor putea profita la maxim de energia acestui an, cei care au ignorat semnele, au amânat vor simți că sunt luați pe sus. Energia acestui an nu stă la negocieri, elimina surplusul, umple acolo unde sunt lipsuri și ne aliniează cu binele nostru cel mai înalt. Fiecare dintre noi o să avem o arie sensibilă a vieții care va fi pusă în lumina reflectoarelor… sau să zicem așa: de ce ți-a fost frică nu scapi.

Vibratia anului 2020 este: 22.

Dacă adunăm cifrele ne iese cifra 4, însă doar uitându-ne la numărul anului, cifra 22 iese clar în evidență. Ahanghelul Haniel m-a îndrumat clar să mă raportez la vibrația 22 a acestui an, așa că eu ascult cuminte. Iată și argumentele.

În cartea lui Doreen la numărul 22 mesajul este acesta:

Îngerii pot remarca efectele pozitive ale rugăciunilor tale şi doresc să ai răbdare şi să rămâi optimist, în timp ce în Ceruri sunt puse la punct ultimele amănunte. Aceasta este o chemare urgentă din partea îngerilor pentru a-ţi „menţine credinţa”!”

Iar numărul 4 înseamnă, ceea ce noi știm deja: „Îngerii sunt cu tine. Ei îţi trimit numărul 4 ca să te asigure că ţi-au auzit rugăciunile şi te ajută.” Adica îngerii ne țin de mână să devenim cea mai bună variantă a noastră în acest an.

2 este prima cifră feminină în numerologie, chiar și în buletin codul numeric personal la femei începe cu 2. Iar noi am intrat într-un an cu energie feminină. Astfel vom fi împinși să înțelegem că avem nevoie de unitate și nu de separare, avem nevoie de echilibru, putem reuși singuri dar implinirea o obținem atunci când cooperăm cu ceilalți și îi avem alături. Încrederea și răbdarea sunt necesare pentru a rezolva orice situația în care suntem implicați. 22 amplifică aceste semnificații și ne aduce aminte că avem de vindecat egoismul, perfecționismul, lipsa spiritului de echipă, lipsa de încredere, lipsa de credință, și este necesar să avem mai multa grijă de noi, să punem pe primul plan ceea ce noi ne dorim și să nu uităm să acționăm.

2 este considerată de asemenea cifra LUNII, iar Arhanghelul Haniel este cel care ne va susține în acest an. Evident fiind de 2 ori amplifică abilitățile noastre extrasenzoriale, dorința de a avea parte de oameni pozitivi, relații armonioase. De asemenea ne va fi testată credința, încrederea și vom fi forțați să ieșim din zona de confort, ieșim din „eu știu cel mai bine” și ne lăsăm îndrumați și duși de mână acolo unde este nevoie de noi.

Ultimul an cu energie similară cu aceasta a fost 2000, apoi 2002 dar și 2011, ani care ne-au marcat pe fiecare dintre noi și au pus bazele pentru a face acum acest salt.

Numărul maestru 22 este un număr extrem de special și mai rar întâlnit. Ne vorbește despre evoluția spirituală și fiecare dintre noi va trebui să își trezească maestru interior. Dacă înainte accesul la înțelepciune era doar pentru persoane alese, ca cele cu numărul maestru 22, acum toți avem acces la această înțelepciune. Și provocarea cea mai mare pentru fiecare dintre noi este să aducem această înțelepciune în realitatea de zi cu zi, să împărtășim din darurile noastre, din cine suntem cu ceilalți.

Nu mai putem da vina pe nimeni, pentru că vom știi că noi singuri suntem responsabili pentru viața noastră și trebuie să ne asumăm rolul pe care îl avem pe acest Pământ. Așadar este un an în care dacă nu ne-am aflat misiunea personală o aflăm, dacă ne știm misiunea vom fi împinși de la spate să o urmăm. 22 ne va împinge să ne urmăm intuiția, să găsim pace și armonie în viața noastră, să ne asumăm puterea noastră personală și să pășim cu încredere pe drumul pe care Dumnezeu l-a croit pentru noi. 22 ne va ajuta să avem o privire de ansamblu și să renunțăm la ce ne ține pe loc dar și să atragem în viața noastră ceea ce ne lipsește.

Cifra 2 reprezintă dualitatea iar noi va fi nevoie să găsim UNITATEA, afirmația EU SUNT, ne va ajuta să ne contopim în tot ceea ce există și să învățăm această lecție.

Ia să vedem unde mai regăsim cifra 2: precum în cer așa și pe pământ, tata și mama, feminin și masculin, zi și noapte, cald și rece, întuneric și lumină, moarte și viață. Toate acestea vom fi nevoiți să le aducem în echilibru. Nu este deloc o sarcină ușoară și suntem responsabili de ceea ce noi aducem în lume.

Este miraculos acest an pentru că ne oferă ocazia de a CREA, avem parte de o energie creativă amplificată și este nevoie de 2 pentru a da viață, așa și noi vom avea această energie de a da viață și celor mai îndrăznețe vise. De aceea ne-a dăruit Arhanghelul Haniel simbolul spiralei știind că vom pătrunde în profunzimele sufletului nostru de unde vom da naștere viselor noastre. Așadar acest an are un potențial uriaș pentru fiecare dintre noi.

Mulți poate se vor complace și vor încerca să rămână la a trăi o viață comodă, însă cei care vor risca, vor profita de toate oportunitățile create de acest 22 vor deveni cea mai bună variantă a lor și vor simți binecuvântările divine. Însă să nu uităm că alegerile noastre sunt respectate. Pentru că nu toți vor activa această vibrație magică, oposul ei este răutatea gratuită, invidia, indiferența, lenea, rutina, mânia, dezorganizarea, creșterea datoriilor, lipsa onestității și cinstei și neasumarea. Așadar ne vom oglindi în astfel de oameni și ar fi bine să conștientizăm cum vrem să fie viața noastră. Oricum aceste persoane vor ieși mult mai mult în evidență în acest an pentru că li se acordă și lor o șansă să se alinieze pe calea inimii. Pot fi în acest an și multe plăți karmice. Cum am mai spus acest an ne poate lua pe sus.

Relațiile pe toate planurile pot fi testate pentru că vom înțelege ce vrem și ce nu vrem în viața noastră. Dacă simțim că nu suntem în relațiile potrivite vom avea curajul să facem schimbările necesare și să ne dăm o nouă șansă. Pot avea loc multe despărțiri dar și căsătorii în acest an, multe parteneriate surpriză și colaborări cu persoane la care nici nu ne-am fi gândit.

Voi lua și numărul 20 să vedem cât mai specific ce vrea să ne învețe anul acesta, pe ce anume să punem accentul.

“Legătura pe care o ai cu Creatorul este puternică și clară. Dumnezeu îți cere să-ți umpli inima și mintea cu încredere (cere-i Cerului să te ajute, dacă dorești). Încrederea ta este răsplătită chiar în clipa aceasta.”

Ia uite încă o confirmare că acest an este esențial pentru creșterea noastră spirituală și asumarea misiunii personale. Ne vom întări relația cu divinitatea, și orice putem face legat de asta: participarea la cursuri de spiritualitate și dezvoltare personală, vizitarea unor locuri sacre, conexiunea cu stramosii, vindecarea copilului interior, activarea maestrului/vindecătorului interior, pot fi teme importante pentru fiecare dintre noi în 2020. Și avem oarecum obligația ca tot ceea ce învățăm să împărtășim cu ceilalți.

Așadar, ne așteaptă încă un an miraculos, un an cu o energie care ne împinge să ne trăim viața la adevăratul nostru potențial. Un an în care vom simți că am crescut cât în alții 10, un an care ne oferă șanse de vindecare, de evoluție, de conectare la esența noastră divină. Un an în care DEVENIM, ne contopim întâi cu totul ca apoi să devenim asumați, conștienți de rolul nostru aici pe Pământ.

Un an în care vom „muri” pentru a ne renaște, un an în care ar fi bine să profităm de toate oportunitățile care ni se oferă, un an în care să spunem DA, cât mai des.

Facă-se Voia TA!
Doamne ajută!

Delia Mureșan

 

Acest articol are 5 comentarii

 1. Suciu Gheorghe

  Interesant si folositor pt evolutia spirituala! Va multumesc!

 2. Daniela-laura

  Doamne ajutane pe toti

 3. Cornelia

  Multumesc din inima!
  Binecuvantari divine! Un an nou luminat si binecuvantat!
  Va doresc sanante,vitalitate,prosperitate, iubire, armonie si pace in inima!

 4. Virginia

  INIMA BUNA TUTUROR !! SA FIM ALINIATI CU ENERGIA POZITIVA A UNIVERSULUI !!

  DOAMNE AJUTA !!!

Lasă un răspuns