You are currently viewing Vibrația anului 2021 – 5

Vibrația anului 2021 – 5

  • Post comments:2 Comments

De la bun început vreau să precizez că NU sunt numerolog sau astrolog, acest mesaj se referă STRICT la perspectiva îngerilor legată de 2021, lăsându-mă călăuzită de cărțile „Numere de îngeri”, atât a lui Doreen Virtue cât și a lui Kyle Gray.

 

Energia anului 2021 ne ajută să facem acele schimbări necesare, însă după anul 2020, al devenirii noastre, acum în an de vibrație 5 trebuie să materializăm din ceea ce suntem. Am aflat în 2020 ce contează cu adevărat pentru noi iar acum punem totul în practică. Este anul în care vom aplica tot ceea ce noi am aflat din cărți sau cursuri. Este anul spiritualității practice, anul în care vom simți energia antreprenoriatului, va părea că suntem singuri pentru că va fi nevoie să decidem pentru noi, fără a da vina pe cineva din exterior.

Vibrația anului 2021 este: 5. 

Ultimul an semnificativ cu vibrație 5 a fost 2012.

În cartea lui Doreen la numărul 5 mesajul este acesta:

O schimbare semnificativă se petrece întotdeauna spre binele tău. Este o idee bună să invoci Cerul ca să te ajute să treci cu bine prin schimbările majore din viață.”

Numărul 5 înseamnă deci că anul vine cu schimbări, dar altfel decât ne așteptăm. Dupa anul de vibrație 22 acum este nevoie ca schimbările să se alinieze cu cine suntem noi cu adevărat, nu vor fi schimbări de dragul schimbărilor. De aceea vom simți o presiune, ne va fi frică să nu greșim, va fi nevoie să rămânem centrați și aceste schimbări să le facem pentru că NOI simțim asta, pentru că a venit momentul, nu pentru că ne-a influențat cineva sau pentru că avem anumite interese. Dacă ne vom juca vom simți imediat cum suntem “sancționați”. 

Numărul 5 vine cu surprize, cu nevoia de a fi flexibili, vulnerabili, cu puterea de a ne arunca în necunoscut și asumarea responsabilității. 

În 2020 am făcut saltul iar acum vedem unde am aterizat și ce avem de făcut concret. Trecem de la teorie la practică însă într-o lume nouă în care nu vom mai regăsi multe lucruri care ne erau familiare. 

Cea de-a cincea zodie este zodia Leului, Arhanghelul Ariel este numit și leoaica lui Dumnezeu, așadar va fi un an în care va fi nevoie să fim precum cei din zodia leului: independenți, curajoși, puternici și să nu ne fie frică să ne asumăm riscuri. Însă avem nevoie să ne strunim ego-ul, controlul, atașamentele și dependențele. 

Așadar teme bune de lucru în 2021 vor fi legate de renunțarea la anumite dependențe, schimbarea stilului de viață, desprinderea de anumite atașamente astfel încât să ne putem alinia cu Voia lui Dumnezeu. Doar împreună cu divinitatea vom reuși să învățăm aceste lecții și reușim să ne dăm deoparte din calea noastră. 

Conform lunilor anului – luna a cincea este luna MAI, denumită și Florar când totul este verde, când florile se deschid și ne inundă cu mireasma lor. Este și luna când începe munca la câmp și să nu uităm că pe 1 mai sărbătorim ziua muncii. Așadar un an în care vom munci mult dar vom avea parte și de multe roade, de răsplată.

Conform numerologiei biblice numărul 5 simbolizează Harul. Adică Dumnezeu ne dă ceea ce ne lipsește nouă aici pe Pământ, din nou ni se aduce aminte de aducerea divinității din noi în planul fizic. Mai clar, facem echipă cu Dumnezeu, EL ne susține acolo unde noi nu putem datorită limitărilor pământești. De asemenea se spune că Iisus a hrănit cu doar 5 pâini 5.000 de oameni, așadar 5 ne mai vorbește despre miracole, despre bunătate și dăruire.

Să ne amintim și acest lucru: “Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.” Efeseni 2:8

Vom simți binecuvântarea și susținerea lui Dumnezeu, intervenția lui în fiecare clipă dacă îi vom da Voie și ne vom abandona în brațele LUI. Pentru că vibrația 5 ne cere să ne aruncăm, să ne asumăm, să știm că tot ce se poate întâmpla este să cădem în brațele îngerilor. De fapt este și singura alegere și singurul lucru pe care îl putem face în acest an. Nu cu luptă dar cu credință și iubire vom ajunge să fim mereu acolo unde ne vrea Dumnezeu. 

Cinci este mijlocul drumului dintre Cer și Pământ unde găsim armonia și echilibrul.

Dacă luăm și cifra 5 din cărțile de tarot cu îngeri îl vom găsi pe Arhanghelul Sandalfon care ne transmite că doar uniți vom reuși, doar dacă ne dăm întâlnire pe rezonanță. Nu mai putem tolera relații convenționale, avem nevoie de structură și unitate alături de cei pe care îi prețuim. Vom găsi mentori, prieteni care să ne susțină în a ne regăsi pe noi. Se vor cerne relațiile și ne vom axa pe acelea care ne ridică, care ne ajută să creștem.

Tot în cărțile de tarot cu îngeri, cartea 14, tot cu vibrație 5 este reprezentată de Arhanghelul Zadkiel care ne invită la moderație, la răbdare, la înțelegere. Avem nevoie de moderație atât când vine vorba de muncă, de alimentație, de cum ne gestionăm viața dar avem nevoie și să așteptăm momentul potrivit, pentru că nu o să ne iasă lucrurile fix atunci când vrem.

Așadar, ne așteaptă încă un an plin de surprize, un an cu multe schimbări care ne vor duce la un alt mod de a ne trăi viața. Un an de construcție și de implicare în care aducem divinitatea pe Pământ. Noi suntem responsabili și avem datoria să facem acea comuniune dintre cer și pământ. 

Un an în care ne ASUMĂM, punem în practică ceea ce suntem și ne ajustăm la lumea nouă în care am pășit.

Un an în care ne vom arunca de multe ori în gol, știm că orice s-ar întâmpla vom fi prinși de îngeri dar în același timp ne vor crește și aripi  și vom înțelege tot mai clar ce avem de făcut. 

Facă-se Voia TA!

Doamne ajută!

Delia Mureșan

 

 

Acest articol are 2 comentarii

  1. Tita Beleu

    Mulțumesc mulțumesc mulțumesc?

  2. Vasilica

    Multumesc,

Lasă un răspuns