You are currently viewing Vibrația anului 2023 – 7

Vibrația anului 2023 – 7

  • Post comments:0 Comments

Vibrația anului 2023 – 7

De la bun început vreau să precizez că NU sunt numerolog sau astrolog, acest mesaj se referă STRICT la perspectiva îngerilor legată de 2023, lăsându-mă călăuzită de cărțile „Numere de îngeri”, atât a lui Doreen Virtue cât și a lui Kyle Gray.

 

Energia anului 2023 vine ca o accentuare a energiei din 2022, mai ales acolo unde am tot amânat schimbarea. În 2022 ne-am dat seama cu adevărat că tot ceea ce am crezut că știm nu mai există. Reperele din trecut continuă să se dizolve și suntem puși față în față cu nevoia de a crea o lume nouă, pentru noi, în care redefinim totul. Am aflat în 2020 ce contează cu adevărat, în 2021 am testat, iar în 2022 ne-am dat seama cu adevărat ce funcționează și ce nu și vom continua și în 2023 să ne repoziționăm, schimbarea este esențială. Însă, dacă până acum am fost împinși să ne uităm în interior, acum trebuie să dăm mai departe, să ne expunem părerile, să ne arătăm mai mult și pe toate planurile. Vom avea multe surprize de la oameni care se trezesc și care vin să ceară informații. Vom vedea în media mult mai multă spiritualitate și deschidere spre credință. Este o sete și toți știm că viitorul nu mai există fără a integra spiritualitatea în viața noastră de zi cu zi. În 2023 vorbim mult despre a spune DA unor oportunități, a face ceva ce nu am mai făcut, vorbim despre simplitate, receptivitate, curgere și inocență. Vom continua să ne simțim pe teren minat, vom avea multe încercări pentru că vom fi scoși la tablă, vom fi expuși în fața lumii și va trebui să ne arătăm așa cum suntem. Se dau jos multe măști, nu ne mai putem ascunde, nici măcar de noi. Va fi nevoie să cerem ajutorul pentru că vom avea multe schimbări de făcut, este necesar să ne conectăm pe o altă frecvență, să credem în rezolvări magice, doar așa putem să ne ducem această energie nouă, doar așa putem merge mai departe. Cu cât ne vom raporta mai mult la trecut cu atât ne va fi mai greu pentru că vindecarea nu este ce credem, sau evoluția este altceva decât ne-am fi așteptat. Vom avea parte de multe surprize și vom rămâne uimiți că viața este atât de diferită față de scenariile sau poveștile pe care le-am trăit până acum. Cu cât ne aliniem cu ce este în interiorul nostru, cu atât vom lumina mai puternic. Orice rețete, orice repere, orice călăuzire care nu este trecută prin filtrul propriu, orice tendințe, orice este impus va ajunge să ne creeze atașamente și singura noastră șansă este să înțelegem, măcar într-un final, că fiecare dintre noi contăm, că suntem unici și totul trebuie adaptat la cine suntem cu adevărat. Primim mai multă inspirație decât în 2022 dar alegerile sunt doar ale noastre și trebuie să ni le asumăm.

Vibrația anului 2023 este 7. 

Ultimul an semnificativ cu vibrație 7 a fost 2014.

În cartea lui Doreen la numărul 7 mesajul este acesta:

Te afli pe drumul cel bun, iar rezultatul final îți va depăși așteptările. Numărul 7 este un semn că magia divină te sprijină și-ți deschide calea spre noi oportunități.

În cartea lui Kyle Gray găsim acest mesaj la numărul 6:

„Energia miracolelor te înconjoară. Aliniază-ți gândurile cu cele mai înalte intenții cu putință.” 

Numărul 7, din mesajele pe care le-am primit eu de la îngeri, înseamnă: te punem pe drumul cel bun. Adică te ținem de mână atunci când trebuie să explorezi și să înțelegi că ceva nu ți se potrivește, te ajutăm să faci un pas în spate pentru a înțelege mai bine ce ai de făcut, te lăsăm să faci așa zisele greșeli tocmai pentru a-ți învăța lecțiile. Așadar 7 este acest dans între acțiune și receptivitate, între decizie și răbdare, între curaj și integrare, între energia masculină și cea feminină. 

Cea de-a șaptea zodie este zodia Balanței, Arhanghelul Gabriel este un arhanghel care va cere mult de la noi și în anul 2023 dar va lucra pe frica de a lua decizii, de a spune DA oportunităților, de a ne arunca în necunoscut și în acest timp să rămânem echilibrați din toate punctele de vedere. Nu este chiar ușor, pare mai mult o echilibristică dar clar avem această șansă acum. Arhanghelul Gabriel ne transmite că avem nevoie să ne hotărâm, să nu mai amânăm, să nu mai întoarcem lucrurile pe toate părțile, nu de alta dar putem pierde oportunități importante. Așa ca ar fi bine să ne antrenăm cu acest aruncat în necunoscut pentru că altfel vom avea senzația că o luăm mereu de la început. Nu vom fi lăsați în pace până nu vom face schimbările necesare iar avertismentele se vor ține lanț. 

Conform lunilor anului – luna a șaptea este luna IULIE, denumită și luna lui cuptor sau a coacerilor. Știm că dacă ceva s-a copt trebuie scos din cuptor pentru că se arde. Așa și noi, unele aspecte din viața noastră s-au copt și trebuie acum consumate. Nu mai este cazul să ținem nimic în cuptor, ci este momentul să vedem care este pasul următor. Fiind cea mai fierbinte lună din an, ne vor lua căldurile, vor fi multe surprize, informații noi care ne vor putea da lumea peste cap.

Conform numerologiei biblice, numărul 7 îl simbolizează pe Dumnezeu, conexiunea cu sursa.

În a șaptea zi, Dumnezeu s-a odihnit după ce a încheiat creația (Geneza 2:2). 

Curcubeul (pe care Dumnezeu l-a creat ca simbol ca El) are șapte culori.

Numărul șapte este semnul lumii complete, la fel ca și luna iulie, ceva ajunge la desăvârșire. Vorbim despre șapte păcate, șapte minuni ale lumii, șapte virtuți, șapte perioade ale elementelor în tabelul chimic al lui Mendeleev, șapte note muzicale, 7 este neutru pe scara PH-ului, apa pură are PH-ul 7, chiar și pisica are 7 vieți, etc.

Numărul șapte este numărul omului desăvârșit, realizat, asumat, echilibrat și este ceea ce ni se cere nouă în acest an. Vorbim despre șanse care ne pot pune în valoare potențialul, talentele, valorile, șanse pe care ar fi bine să le îmbrățișăm. O sa avem parte de corecturi din partea divinității dacă alegem să nu facem schimbările care ni se cer. Așadar, Voința Divină va trece peste liberul nostru arbitru pentru că ni s-au dat toate avertismentele necesare. Să nu uităm, de asemenea, că șapte este și numărul protecției divine, așadar, doar cu Dumnezeu alături putem merge înainte, doar având credință vom fi în siguranță.

Dacă luăm și cifra 7 din cărțile de tarot cu îngeri îl vom găsi pe Arhanghelul Metatron, cartea se numește Carul Triumfal și este vorba de a ne ridica deasupra propriilor limitări. Este momentul să evoluăm, să ne eliberăm de trecut și să credem mult în esența noastră divină. 

Așadar, ne așteaptă încă un an de trezire, un an care poate spulbera multe din ancorele noastre din trecut. Un an care ne aduce aminte că schimbarea este singura constantă și doar alături de Dumnezeu putem să ne găsim pe noi, pentru că divinul este și în noi. Suntem ființe divine cu o experiență umană, este bine să ne reamintim asta.  Să nu uităm că simbolul anului este tot ying & yang, ca și în 2022, care înseamnă că în prezent, în acceptare găsim echilibru. Mai înseamnă nevoia de a echilibra partea materială cu cea spirituală și invers. În 2022, fiecare am început să punem bazele unei lumi noi, iar acum este momentul să fim o inspirație, un exemplu pentru cei din jur. 

2023 este un an în care continuăm să ne trezim și activăm cu adevărat divinitatea din noi. Dacă poate în 2022 am văzut o trezire individuală, fiecare am avut momentele noastre de trezire, în 2023 vom asista la o trezire colectivă prin evenimente de mai mare amploare. Să nu uităm că înainte de trezire suntem adormiți, înainte de orice transformare este haos, este dezastru. Lumea veche se dărâmă pentru a putea să construim lumea nouă. 

2023 ne expune mult la noi modalități de vindecare, de eliberare, de experimentare, ceva ce nu am mai făcut, ceva ce nici măcar nu știam că există sau se poate. Fiecare dintre noi avem șansa de a ne depăși limitele. 

2023 va expune orice persoane care au intenții rele, inclusiv la nivel colectiv, se vor da singure de gol și vor înțelege că binele învinge întotdeauna. Vor apărea eroi necunoscuți, persoane care vin parcă de nicăieri și care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne ridica pe o altă frecvență.

2023 este acel an de resetare care poate să ne aducă furtuni, inundații, cutremure, intoxicații (atât la propriu cât și la figurat) și va fi nevoie să credem în rezolvări magice. 

Nu suntem singuri, vom pași alături de Dumnezeu, de îngeri iar Fecioara Maria ne va ține în brațe. 

Facă-se Voia TA!

Doamne ajută!

Delia Mureșan

Lasă un răspuns