You are currently viewing Vibrația anului 2022 – 6

Vibrația anului 2022 – 6

  • Post comments:0 Comments

De la bun început vreau să precizez că NU sunt numerolog sau astrolog, acest mesaj se referă STRICT la perspectiva îngerilor legată de 2022, lăsându-mă călăuzită de cărțile „Numere de îngeri”, atât a lui Doreen Virtue cât și a lui Kyle Gray.

 

Energia anului 2022 ne ajută să integrăm tot ceea ce am experimentat în ultimii ani. După anul 2020, al devenirii noastre, și dupa anul 2021 când am avut de dat multe probe practice, acum în 2022 ne dăm seama cu adevărat că tot ceea ce am crezut că știm nu mai există, nu așa cum credeam, reperele din trecut se dizolvă iar acum suntem puși față în față cu nevoia de a crea o lume nouă, pentru noi, în care redefinim totul. Am aflat în 2020 ce contează cu adevărat, în 2021 am testat, iar 2022 este anul în care ne dăm seama cu adevărat ce funcționează și ce nu, dar nu global ci pentru fiecare dintre noi. Trecem de la macro la micro, contează universul nostru care poate influența universul altora. Noțiunile de spiritualitate, echilibru, sens, evoluție se schimbă pentru că le vom percepe cu totul altfel. Vom continua să ne simțim pe teren minat, vom avea multe încercări, la fel ca în 2021, ne vom simți singuri, dar vom avea șansa de a ne ridica deasupra grijilor, de a ne conecta pe o altă frecvență, de a crede în rezolvări magice și a ne crea propria noastră lume. Cu cât ne vom raporta mai mult la exterior, cu atât ne vom pierde, cu cât ne aliniem cu ce este în interiorul nostru, cu atât vom lumina mai puternic. Orice rețete, orice repere, orice călăuzire care nu este trecută prin filtru propriu, orice tendințe, orice este impus va ajunge să ne creeze atașamente și singura noastră șansă este să înțelegem, măcar într-un final, că fiecare dintre noi contăm, că suntem unici și totul trebuie adaptat la cine suntem cu adevărat. 

 

Vibrația anului 2022 este: 6. 

 

Ultimul an semnificativ cu vibrație 6 a fost 2013.

 

În cartea lui Doreen la numărul 6 mesajul este acesta:

Nu te îngrijora sau preocupa în privința lucrurilor materiale, inclusiv a banilor. Îngrijorarea diminuează eficienţa rugăciunilor tale. Din fericire, îngerii îți pot răspunde la rugăciuni, dacă le-o ceri.

În cartea lui Kyle Gray găsim acest mesaj la numărul 6:

„Ia-ți un răgaz pentru a înlătura orice îți împiedică bucuria. Urmează tot ceea ce-ți face inima să danseze.” 

Numărul 6 înseamnă că ne va aduce multe motive de îngrijorare, va fi nevoie să găsim acel echilibru interior, să ne știm foarte bine intențiile și să înlocuim frica cu credința. Grijile sunt legate de tot ce reprezintă atașamente în viața noastră, de lucrurile materiale, dar și de statut, de confort, de tot ceea ce credem noi că reprezintă siguranță. Și este important să ne cunoaștem, să ne întrebăm ce ne aduce cu adevârat bucurie, ce ne face sufletul să vibreze și să ne aliniem cu acea stare. Altfel ne vom simți pierduți, pentru că iluziile se disipă, ne vom simți dezgoliți și va fi nevoie să fim sinceri cu noi. Oricât vom încerca să fugim nu mai avem unde. Poate însemna pentru fiecare altceva, poate trebuie să pierdem ceva material, poate o relație, o funcție tocmai ca să fim ajutați să ne dăm seama ce vrem cu adevărat. 

 

Cea de-a șasea zodie este zodia Fecioarei, Arhanghelul Gabriel este un arhanghel care va cere mult de la noi în anul 2022 dar o temă pe care va lucra va fi redefinirea perfecționismului. Știm că fecioara aspiră mereu spre perfecționism însă Arhanghelul Gabriel ne transmite că avem nevoie să ne punem în valoare potențialul nostru, pe care mulți dintre noi îl folosim doar în proporție de 30%. Așadar ștacheta este mai sus însă nu se dorește să fim perfecți ci să facem mai mult din ce vrea Dumnezeu să facem, să fim acolo unde ne cere să fim, să îl lăsăm să lucreze prin noi, să ne punem în valoare darurile. 

Conform lunilor anului – luna a șasea este luna IUNIE, denumită și Cireșar și este luna dedicată sfintei inimi a lui Iisus. Pe 1 iunie sărbătorim ziua copilului, Arhanghelul Gabriel ne va susține în acest an în tot ce înseamnă vindecarea copilului nostru interior. Da, copilul din noi va fi calea spre răspunsuri, spre descoperire, spre crearea unei noi lumi. 

 

Conform numerologiei biblice numărul 6 simbolizează Omul. 

Adam și Eva au fost creați în a șasea zi (Geneza 1:31). Simbolizează și imperfecțiunea umană, este călătoria omului pe Pământ în căutarea desăvârșirii. Toată viața căutăm divinul din noi, căutăm ceva și unii nici nu știm ce căutăm, însă dacă activăm divinul din noi și îl punem în valoare vom găsi echilibrul, liniștea și pacea aici pe Pământ. Căutarea se încheie, asta este provocarea noastră în 2022. Vom ști că suntem perfecți în imperfecțiunea noastră și îl vom lăsa pe Dumnezeu să lucreze prin noi. Cei care nu vor recunoaște conexiunea cu divinitatea se vor simți pierduți, în 2022 vom înțelege și mai bine că nu mai există viața fără Dumnezeu, și fără acel Dumnezeu care locuiește în fiecare dintre noi. Nu vom trece doar de la concepte la practică, de la logică la simțire ci chiar mai mult vom experimenta divinitatea dincolo de orice simțire sau definiție. 2022 ne dă șansa începerii rescrierii istoriei noastre aici pe Pământ. 

 

Dacă luăm și cifra 6 din cărțile de tarot cu îngeri îl vom găsi pe Arhanghelul Rafael, cartea se numește Îndrăgostiții și este întâmplător prima carte pe care o avem în citirea anuală pentru luna ianuarie. Avem nevoie să ne repoziționăm noi în ceea ce priveste relațiile, noi cu noi, noi cu ceilalți și să fim atenți la ce ne spune corpul nostru. Vom somatiza mai mult în acest an pentru că este felul în care suntem trași de mânecă și îndrumați spre a ne alinia cu cine suntem cu adevârat. 

 

Așadar, ne așteaptă un an de trezire, un an care poate spulbera multe din convingerile sau concepțiile noastre de viață. Un an care ne aduce aminte că nu locuim în trecut, nu putem planifica viitorul iar așa-zisul echilibru este să trăim în prezent. Să nu uităm că simbolul anului este ying and yang, care însemnă că în prezent, în acceptare găsim echilibru. Dacă în 2021 am avut șansa să testăm, să vedem ce funcționează pentru noi, care ne sunt drepturile și valorile, în 2022 va fi nevoie să punem fiecare bazele unei lumi noi, este lumea noastră, lumea în care ne vom regăsi pe deplin. Orice vine din exterior dacă nu este trecut prin filtru propriu ne poate acapara și va fi nevoie să fim TREJI. Însă orice vom crea din interior va fi de nepătrus, va fi credința care transformă totul. 

 

2022 este un an în care ne trezim și activăm cu adevărat divinitatea din noi. 

 

2022 este acel an în care  vom crede în rezolvări magice pentru că vom păși alături de Dumnezeu, de îngeri iar Iisus ne va ține de mână. 

 

Facă-se Voia TA!

Doamne ajută!

Delia Mureșan

 

Lasă un răspuns