You are currently viewing Vindecarea vechilor răni

Vindecarea vechilor răni

  • Post comments:0 Comments

Viaţa umană pare marcată de răni și de dezamăgiri. Vechile resentimente și regrete pe care le-ai acumulat au creat o povară pe care o porţi în permanenţă cu tine și care te împiedică să se înalți pe nivelul vibrațiilor superioare. 

Acuzaţiile la adresa ta sau a altora creează iluzia că tu și ceilalți sunteţi indivizi separați. Acest lucru îţi plasează automat conștiința pe calea fricii. Mintea ta nu se poate focaliza decât fie asupra dualității, fie asupra non dualității. Prin urmare, dacă dai vina pe altcineva pentru „problema” ta, tu te consideri automat separat de el. În consecinţă, te simţi singur și separat de Dumnezeu. Acest gând stă la baza fricii. 

Cramponarea de un eveniment nefericit din trecut pentru a te feri de repetarea unor astfel de evenimente în viitor este ca și cum ai duce cu tine un spin care te-a înțepat în trecut pentru a-ți reaminti ce s-a întâmplat, împiedicându-te să mai calci pe un alt spin. În realitate, păstrarea spinului îţi face mai mult rău decât rana inițială! 

Liniștește-ţi chiar acum mintea și conștientizează blocajele din câmpul tău energetic, care îți înconjoară corpul fizic. Dacă ai un resentiment legat de ceva care s-a întâmplat cândva, cu siguranţă îl duci cu tine sub forma unui nod energetic din aura ta, care se transformă în timp într-o tumoare energetică nesănătoasă din interiorul tău. Prin urmare, este foarte important să te eliberezi cât mai curând posibil de acest atașament faţă de situația din trecut … precum și de amărăciunea și teama că ea s-ar putea repeta. 

Acţiunile dureroase apar întotdeauna din cauza convingerii în separare care îi face pe oameni să încerce să „obțină” ceva de la semenii lor. Așa se nasc acțiunile egoiste, bazate pe convingerea că trebuie să concurezi cu ceilalţi pentru a obține lucrurile de care ai nevoile, pe care le consideri limitate. 

Tu îți poți vindeca rănile din trecut prin următoarea decizie/rugăciune: „Mă eliberez acum de toată povara rămasă din trecut; nu mai păstrez decât lecțiile învăţate și iubirea. ” Dincolo de rana cea veche continuă să existe iubirea și încrederea, pe care tu sau altcineva le-aţi trădat. Această iubire nu moare niciodată, indiferent dacă relația cu persoana în cauză nu a mai continuat. Energia iubirii este eternă și omniprezentă, însoțindu-te întotdeauna. Acest adevăr rămâne valabil chiar dacă ți se pare că nu mai iubești persoana implicată în evenimentul din trecut.

Tu ești o creație a lui Dumnezeu, binecuvântată de acesta. De aceea, nu poți fi cu adevărat rănit, întrucât ai fost creat nemuritor, ca o extensie eternă a iubirii divine. În lumina adevărului spiritual, nimeni și nimic nu te poate răni vreodată. Sufletul tău va dăinui pentru totdeauna. Din păcate, în interiorul visului separării se pot acumula nenumărate răni, care te împiedică să își mai amintești de originea ta divină. 

Îngăduie-ne nouă, îngerilor, să îţi escortăm conștiința înapoi în rai, să te readucem acasă, la conștiința că totul este un simplu vis din care te poți trezi. Invocă-ne pe noi și roagă-ne să te ajutăm să rămâi focalizat asupra lucrurilor eterne, nu asupra celor externe. 

Sursa – Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști – Doreen Virtue

Lasă un răspuns