Webinar gratuit cu Delia Mureșan

De ce să participi?

Trăim într-o societate în care credem că „trebuie” mereu să ne conformăm. Dacă nu ne conformăm, dacă nu facem ce fac sau ne zic alții și nu lăsăm de la noi credem că vom fi dați deoparte.

Uite câte convingeri false care ne conduc viața. Însă prețul plătit pentru această conformare și aceste credințe sunt visele noastre, pe care le ținem sub cheie.

Am învățat să acceptăm orice doar să fie bine sau ne spunem că alții contează, noi nu suntem importanți, renunțăm la noi pentru a nu supăra. Chiar credem că făcând acest lucru înseamnă să fim buni. Ceea ce este complet greșit.

În momentul în care începem să ne urmăm visele, ne umplem pe noi de bucurii, în momentul în care ne afirmăm unicitatea, abia atunci avem ce să le dăruim celorlalți și abia atunci putem spune că ne trăim viața cu adevărat.

Suntem creația lui Dumnezeu și EL vrea ca noi să avem o viață împlinită și plină de bucurii. La început de an suntem plini de speranțe însă de-a lungul anului ne împotmolim, ne dăm puterea, credem că alții știu ce este mai bine pentru noi și facem alegeri care ne îndepărtează de cine suntem noi cu adevărat.

Revenirea acasă nu este întotdeauna ușoară însă avem toate resursele de care avem nevoie, primim mereu călăuzirea îngerilor, a ghizilor noștri care ne aduc în cale oportunitățile și oamenii care să ne susțină și să ne țină de mână.

Să ne întâlnim cu noi, să descoperim minunea care suntem și să ne construim o viață după potențialul nostru, poate să ne aducă trăiri nemaipomenite. Iar atunci când aducem bucurie în viața noastră, primim și mai multă bucurie. Cum putem face acest lucru? Cum putem să ne menținem pe vibrația autenticității și iubirii? Făcând ALEGERI CONȘTIENTE.

Vă voi susține și vom depista împreună ce alegeri facem din frica și ce alegeri facem din iubire. Ce emoții avem de eliberat și cum putem să facem asta.

Ne vom lua puterea înapoi și ne vom încărca cu energia necesară pentru a ne urma visele. Ne vom reaminti ce merităm și vom face primii pași spre ceea ce vrea Dumnezeu să fim.

Cum ar fi să trăim o viață în autenticitate și plină de miracole? Cum ar fi să învățăm să îmbrățișăm fricile, să topim emoțiile negative și să manifestăm ce ne dorim din energia iubirii?

Te invit la un webinar în care să lăsăm deoparte trecutul, victimizările, lipsa de încredere, de curaj, să lăsăm deoparte grijile, oboseala și lipsa de entuzism și să ne suflecam mânecile să vedem ce putem face pentru a fi cea mai buna variantă a noastră și să manifestăm potențialul nostru pentru a crea un an 2020 magic.

Va fi alături de noi Arhanghelul Anului 2020, Arhanghelul Haniel care ne va ajuta să ne conectăm la intuiția noastră și să ne aliniem cu potențialul nostru. Meditațiile lui Haniel sunt întotdeauna revelatorii și sunt convinsă că ne va ajuta să ne resetăm și să știm ce vrem cu adevărat în 2020. Mă bucur să fiu alături de tine în acest demers care cu siguranță va atrage miracole în viața ta. 

Delia

Webinar gratuit cu Delia Mureșan

×

Cart