Workshop: Iertarea – balsamul ce aduce vindecare

Incepem seria de workshopuri tematice cu o tema care ne va lucra mult in acest an: IERTAREA. Workshopul va avea loc miercuri, 23 ianuarie, ora 19 in BUCURESTI.

Iertarea este un dar pe care ti-l faci tie. Sa incepem acest an, in care ne insoteste Arhanghelul Zadkiel, invatand despre iertare dar mai ales primind instrumentele necesare care sa te ajute atat sa ierti cat mai ales sa TE ierti.

Iertarea, dupa mine, este una din cele mai grele experiente pe care le primim in aceasta viata. Ca sa inveti cu adevarat iertarea, este necesar sa treci prin experiente nu tocmai placute. Iar noi, de cele mai multe ori, doar spunem ca iertam dar nu simtim cu adevarat asta. Iertarea cu adevarat este atunci cand simti ca celalalt ti-a facut un mare dar, sau cum spune Neal Donald Walsh, in povestea “Micul Suflet”, Dumnezeu ne trimite doar ingeri.

Vom invata despre puterea iertarii si mai ales ce beneficii ne aduce iertarea, va voi oferi diferite instrumente care sa va ajute de fiecare data cand aveti nevoie sa practicati iertarea si nu in ultimul rand, vom medita si vom lucra cu Arhanghelul Zadkiel care ne va ajuta sa privim orice situatie pri ochii iubirii si compasiunii.

 

Te astept cu drag,

 

Delia

 

Locurile sunt limitate.

Investitie: 150 RON

Locatia va fi anuntata participantilor.

Inscrierile se fac AICI